Πριγκιπικά ταλέντα : Πήρε το μικρόφωνο και άφησε άφωνο το κοινό ο πρίγκιπας Χάρι

Πριγκιπικά ταλέντα : Πήρε το μικρόφωνο και άφησε άφωνο το κοινό ο πρίγκιπας Χάρι

Οι θεατές της παράστασης «Hamilton» στο Victoria Palace Theatre του Λονδίνου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτι ξεχωριστό.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανέβηκε στη σκηνή για να τους ευχαριστήσει και να τραγουδήσει το «You’ll Be Back».

Το κοινό τον επευφημούσε και ο δημιουργός του μιούζικαλ Λιν Μάνουελ Μιράντα ενθουσιάστηκε τόσο με τη σύντομη ερμηνεία που άρχισε να κουνά ρυθμικά το πόδι του.

Το ειρωνικό είναι ότι ο τυραννικός μονάρχης Γεώργιος III, πρόγονος του πρίγκιπα Χάρι ερμηνεύει το κομμάτι αυτό, στο μιούζικαλ.

Η παράσταση διοργανώθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για την οργάνωση Sentebale, που ίδρυσαν ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Σέισο του Λεσόθο με στόχο τη στήριξη παιδιών που έχουν προσβληθεί από AIDS και πλήττονται από ακραία φτώχεια στη Μποτσουάνα και στο Λεσόθο.

Η Μέγκαν Μαρκλ παρακολούθησε την παράσταση με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι είδε για πρώτη φορά το «Hamilton» τον Φεβρουάριο, αλλά η χθεσινή παράσταση ήταν τρίτη για την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς την παρακολούθησε και στη Νέα Υόρκη με τη στενή φίλη της, Πριγιάνκα Τσόπρα το 2016.Σχετικά Άρθρα

Γιώργος Λιάγκας – Αθηναϊς Νέγκα: Δεν πάνε τελικά στα δικαστήρια – Βρήκαν λύση – Η Επίσημη ανακοίνωση

Εξωδικαστικά φαίνεται πως τα βρήκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Αθηναϊδα Νέγκα.

Θα εκπλαγείτε! Πόσο πουλήθηκε το φόρεμα της Μονρόε

Πόσο πουλήθηκε το φόρεμα της Μονρόε

Μάκρυνε τα μαλλιά σου, μέσα σε ένα βράδυ! (video)

Με μία σπιτική μάσκα, με 2 υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, η blogger που θα παρακολουθήσεις στο βίντεο ισχυρίζεται

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial