Προσκλήσεις γάμου & βάπτισης: 2 μυστήρια σε 1 προσκλητήριο!

Προσκλήσεις γάμου & βάπτισης: 2 μυστήρια σε 1 προσκλητήριο!

Τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης είναι από τα πιο σημαντικά για κάθε ζευγάρι που παντρεύεται ή που βαφτίζει το παιδί του. Όταν μάλιστα αυτές οι δύο σπουδαίες στιγμές συμπέσουν η χαρά είναι διπλή, το ίδιο όμως και τα έξοδα. Γιατί λοιπόν να μην τα μοιραστείτε, επιλέγοντας προσκλητήρια γάμου και βάφτισης μαζί.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές ιδέες για κοινά προσκλητήρια γάμου – βάπτισης, ώστε να εμπνευστείτε και να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις προσωπικότητες και στην περίπτωσή σας καλύτερα.

• Προσκλητήριο γάμος παιδικό καροτσάκι
Επικεντρωθείτε στους πρωταγωνιστές της ημέρας που δεν είναι άλλοι απ’ το ζευγάρι και το παιδί, επιλέγοντας ένα προσκλητήριο που θα απεικονίζει ακριβώς αυτό. Τον γαμπρό και τη νύφη ευτυχισμένους να πηγαίνουν βόλτα με το μωράκι τους. Σαφές και απλό με χαλαρή διάθεση, όπως ακριβώς θέλετε να είναι μια τέτοια μέρα σαν αυτή.

• Προσκλητήριο γάμος και βάπτιση LOVE
Αν θέλετε να περάσετε το βασικό μήνυμα του γάμου και της βάπτισης που είναι η αγάπη, διαλέξτε ένα προσκλητήριο που να αφουγκράζεται αυτό το μήνυμα. Ένα λογότυπο με την λέξη αυτή στα αγγλικά που θα μπορούσε ίσως να συνδυαστεί με μία κουδουνίστρα ή ένα παιδικό παιχνίδι, θα έκανε ακόμα πιο σαφές στους καλεσμένους σας την ύπαρξη του διπλού χαρμόσυνου γεγονότος.

• Προσκλητήριο γάμου και βάπτισης δέντρο
Το δέντρο χρησιμοποιείται πολλές φορές ως σύμβολο της οικογένειας και των ισχυρών δεσμών που τις ενώνουν. Αν ανήκετε σ’ αυτούς που τους αρέσουν οι συμβολισμοί, τότε το προσκλητήριο με το δέντρο της αγάπης, θα σας ενθουσιάσει. Εξάλλου μία τόσο σημαντική ημέρα όπως αυτή του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας, θα θέλετε να γερές ρίζες, έτσι δεν είναι;

• Προσκλητήριο γάμος και βάπτιση καρδιά και παπουτσάκια
Το συγκεκριμένο προσκλητήριο συνδυάζει τις δυο προηγούμενες επιλογές, καθώς το δέντρο σε σχήμα καρδιάς συμβολίζει την αγάπη που υπάρχει στην οικογένεια, ενώ τα παιδικά παπουτσάκια τον μικρό πρωταγωνιστεί που έρχεται ως καρπός αυτής της αγάπης.

• Προσκλητήριο γάμος και βάπτιση μοτοσυκλέτα
Αν είστε φίλοι της περιπέτειας και σας αρέσουν οι αποδράσεις με της μηχανές, τότε θα μπορούσε το συγκεκριμένο προσκλητήριο να έχει γίνει ειδικά για εσάς. Επιλέξτε για το πιο σημαντικό ταξίδι της κοινής σας ζωής, το προσκλητήριο αυτό, το οποίο φυσικά θα έχει και τρίτο επιβάτη, το μωράκι σας. Εξάλλου και ο γάμος ένα περιπετειώδης ταξίδι δεν είναι;

• Πρόσκληση γάμος και βάπτιση ποδήλατο
Ένα ακόμη μεταφορικό μέσο πρωταγωνιστεί σ’ αυτή τη πρόταση για προσκλητήριο. Γλυκό και ταξιδιάρικο, το ποδήλατο είναι η επιλογή για εσάς τους πιο ρομαντικούς. Η ζωή έχει πολλές ανηφόρες και κατηφόρες που θα τις κάνετε σαν οικογένεια μαζί. Επιλέξτε το ποδήλατο σαν κεντρικό θέμα της πρόσκλησης και κάντε τις ορθοπεταλιές σας άφοβα την ημέρα του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας.

• Προσκλητήριο γάμος και βάπτιση ονειροπαγίδα
Επιλέξτε ένα προσκλητήριο που απεικονίζει μία ονειροπαγίδα. Γιατί; Μα για να ζήσετε όλα τα όνειρά σας και να κρατήσετε μακριά όλα εκείνα τα αρνητικά της καθημερινότητας που θα σας τα χαλάσουν. Χρησιμοποιήστε την ονειροπαγίδα και «παιδεύεστε» τα.

Τα σχέδια δεκάδες, το ίδιο και οι επιλογές σας. Όποια όμως και αν είναι η τελική απόφαση που θα πάρετε για τα προσκλητήρια γάμου σας ή τα προσκλητήρια βάπτισης του μωρού σας, να είστε σίγουροι ότι μία κοινή πρόσκληση όχι μόνο είναι πιο οικονομική και θα κάνει περισσότερη αίσθηση αλλά και θα αποφύγετε μπερδεμένους καλεσμένους που δεν θα χρειάζεται να ψάχνουν πότε είναι το κάθε μυστήριο.Σχετικά Άρθρα

Εκείνη η δεύτερη μαμά που λέγεται θεία…

Λένε πώς ότι δεν έχεις βιώσει, ότι από μικρός σου λείπει, εκείνο επιδιώκεις να ζήσεις, αυτές τις σχέσεις χτίζεις, γι’

Παιδικά Βιβλία για το Πάσχα! (photos)

Το Πάσχα, η ομορφότερη γιορτή της χριστιανοσύνης, γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Διαβάστε τα πιο ξεχωριστά έθιμα

Έρευνα: Ανεπαρκής σωματική άσκηση για το 85% των εφήβων στην Ελλάδα.

Η πλειονότητα των εφήβων στην Ελλάδα δεν ασκείται σωματικά όσο πρέπει. Το 81% των μαθητών 11 έως 17 ετών στον

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial