Πρώτη φορά σεξ! Τι πρέπει να προσέξεις…

Πρώτη φορά σεξ! Τι πρέπει να προσέξεις…

Έχει έρθει η στιγμή και έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να κάνεις σεξ για πρώτη φορά. Η πρώτη φορά που θα έχεις σεξουαλική επαφή είναι ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου.

Συμβουλές από ειδικούς πολύ χρήσιμες για νέες που κάνουν για πρώτη φορά σεξ, αλλά και για μεγαλύτερες γυναίκες που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με έναν νέο σύντροφο.

1. Πρώτα από όλα η ασφάλεια. Βεβαιωθείτε ότι φορά προφυλακτικό και μιλήστε μαζί του για τις προηγούμενες σεξουαλικές του εμπειρίες. Ναι, αυτή η κουβέντα μπορεί να είναι αμήχανη, αλλά καλύτερα να νιώσετε αμηχανία παρά να βρεθείτε σε κίνδυνο μετά τη σεξουαλική επαφή. Δείτε το από τη θετική του πλευρά. Ικανοποιείτε και την περιέργειά σας με αυτό τον τρόπο,αφού μαθαίνετε περισσότερα πράγματα για τον άνδρα που μόλις επιλέξατε. Έχει ενδιαφέρον!

2. Μην έχετε τεράστιες προσδοκίες. Δεν είστε πρωταγωνιστές σε πορνό. Το σεξ στα περισσότερα ζευγάρια βελτιώνεται και γίνεται όλο και πιο απολαυστικό, όσο περνά ο καιρός και ο άνδρας με τη γυναίκα γνωρίζονται καλύτερα. Με τον καιρό, επίσης, εξοικειώνονται και τα σώματά σας. Δώστε όχι μία αλλά πολλές ευκαιρίες αν την πρώτη φορά δεν βιώσετε την έκρηξη που περιμένατε: Απλά και μόνο γιατί τις περισσότερες φορές η έκρηξη δε συμβαίνει.

3. Μπορεί να πονέσετε και αυτό οφείλεται συχνά στο ότι την πρώτη φορά τα σώματά μας δεν είναι τόσο χαλαρά. Αναπνεύστε βαθιά: το κόλπο αυτό βοηθά αποδεδειγμένα στη χαλάρωση.

4. Ζητήστε με τον τρόπο σας τα προκαταρκτικά. Οι άνδρες πολλές φορές έχουν στο νου τους τη διείσδυση και ξεχνούν όλα τα υπόλοιπα. Προκαλέστε τα και εσείς. Δοκιμάστε χάδια και φιλιά στον σύντροφό σας, θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.

5. Πέρα από τα προφυλακτικά, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και ένα λιπαντικό. Πολλές φορές την πρώτη φορά ειδικά, η διείσδυση δεν είναι εύκολη γιατί ο κόλπος δεν έχει υγρανθεί αρκετά. Επιλέξτε το σωστό λιπαντικό, ρωτήστε τον ιατρό σας. Οι ειδικοί συστήνουν τα λιπαντικά με βάση το νερό.

6. Μην καταπιέζεστε. Αν κάτι σας ενοχλεί στην επαφή μαζί του είναι καλό να το ξέρει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες και ξέρουν τι θέλουν και τι όχι στο σεξ.

7. Μην υποθέτετε ότι τα ξέρει όλα και είναι ειδικός στο σεξ. Και ο άνδρας θέλει επιβεβαίωση στο σεξ ακόμα και αν δεν το παραδέχεται. Ανησυχεί για το πώς θα τον κρίνετε, φοβάται μήπως δεν σας ικανοποιήσει. Δείξτε επιείκεια θα κάνει καλό και στους δυο σας.

8. Μην περιμένετε ότι θα έχετε οπωσδήποτε οργασμό όσο και αν τον θέλετε και σας αρέσει ερωτικά. Όπως είπαμε, θέλει χρόνο για να αποκτήσετε την απαραίτητη οικειότητα για καλό σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες την πρώτη φορά δεν τα «καταφέρνουν» , αυτό είναι το πιο σύνηθες, το πιο φυσιολογικό.

9. Μην προσποιηθείτε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να πείτε ψέματα στον εαυτό σας και να θέσετε τη σχέση σας σε λάθος βάσεις.Σχετικά Άρθρα

Πως μεταδίδονται τα σεξουαλικά νοσήματα;

Τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα είναι επί της ουσίας μια λοίμωξη που μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής με κάποιο άτομο που έχει ήδη

Έρευνα: Η αιτία για την οποία θα καταστραφεί η σχέση σας!

Λένε ότι σε μία σχέση το σεξ παίζει πολύ βασικό ρόλο. Ναι, αν η σχέση είναι καινούρια. Διότι όταν τα

Έχετε βγει πολλές φορές μαζί και δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση! Δείτε όλους τους πιθανούς λόγους

Βγήκατε μία, βγήκατε δύο, βγήκατε τρεις… Το πηλίκο έβγαζε μηδέν στο τέλος της βραδιάς.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial