Προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου: Τι θα φέρει η σελήνη στον Τοξότη;

Προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου: Τι θα φέρει η σελήνη στον Τοξότη;

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι αυτή που κρατά τις ισορροπίες στην σημερινή μέρα! Δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα, που ενισχύει την διάθεσή μας, τις σχέσεις, αλλά και την επικοινωνία, η οποία μας βοηθά να προωθήσουμε τα όποια θέματα μας απασχολούν.

Άλλωστε, το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, δίνει ακόμα μια αισιόδοξη νότα στην ψυχολογία μας, δημιουργώντας ευχάριστα συναισθήματα, αλλά και μια τάση να βλέπουμε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική και να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις προθέσεις των προσώπων και τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω μας!

Η ημέρα στέλνει την εύνοιά της σε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, ενισχύοντας τα σχέδια, αλλά και τις σχέσεις τους!

Αφροδίτη, Πλούτωνας, Ουρανός και Άρης

Βεβαίως, οι μέρες που θα ακολουθήσουν, χαρακτηρίζονται από την εμπλοκή της Αφροδίτης με τους… ”δύσκολους” πλανήτες του ζωδιακού, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό το σαββατοκύριακο. Οι όψεις που θα σχηματίσει, δυσκολεύουν τόσο τα οικονομικά μας θέματα, όσο και το συναίσθημα, πυροδοτώντας μια σειρά εξελίξεων δύσκολων στην ουσία τους, αλλά με πολύ ενδιαφέρον!

Και βέβαια, τα ερωτικά μας πρωταγωνιστούν, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα, πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν εξελίσσονται πάντα όπως τις σχεδιάζουμε! Το ενδιαφέρον εδώ, είναι πως οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν, ενδεχομένως να φέρουν ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτό που περιμέναμε ή προσδοκούσαμε.

Ας μην ξεχνάμε πως την Κυριακή κορυφώνεται και το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, που χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές στον όποιο κύκλο κάνει τώρα την έναρξή του!

ΠΗΓΗ: myastroΣχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/2)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial