Πυροβολημένος σκύλος βραβεύτηκε σε διαγωνισμό στην Βρετανία! (photos+video)

Πυροβολημένος σκύλος βραβεύτηκε σε διαγωνισμό στην Βρετανία! (photos+video)

Ο Percy, ένα αρσενικό σκυλί διασταύρωσης Πόιντερ βραβεύτηκε πρόσφατα σε ένα από τους μεγαλύτερους παγκόσμια διαγωνισμούς (Crufts) στην Βρετανία στην κατηγορία του καλύτερου διασταυρωμένου και διασωθέντος σκύλου (Best Crossbreed Rescue).

Ο Percy διασώθηκε από εθελοντές το 2018 όπου βρέθηκε στους δρόμους παρατημένος και σε άθλια κατάσταση καθώς είχε πυροβοληθεί αρκετές φορές και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και προβλήματα στα νεφρά. Ήταν μάλιστα μόνο 9 κιλά.

Ο Percy υιοθετήθηκε από την υπέροχη Amanda Bell, η οποία τον πήρε μαζί της στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ακόμη πολύ κακή και δεν ήταν βέβαιο ότι θα επιβίωνε.

Η Amanda έκανε τα πάντα για να γίνει ο σκυλάκος καλά. Σήμερα ο Percy έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό. Η βράβευσή του ως «Best Crossbreed Resue» στο Crufts της Βρετανίας, στο μεγαλύτερο dog show στον κόσμο, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη μπορεί να κάνει θαύματα.

https://www.facebook.com/Crufts/videos/1005367209661498/?t=2



Σχετικά Άρθρα

Εξερευνήστε εγκαταλελειμμένα μέρη με τον φωτογραφικό φακό και την Claire ένα πανέμορφο Bull Terrier! (photos)

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ως μοντέλο την σκυλίτσα μου, την Claire, ένα πανέμορφο Bull Terrier όπου φωτογραφήθηκε σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και

Φωτογραφίζω το απίστευτο δέσιμο μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου για να δείξω πόσο ευαίσθητα ζώα μπορεί να είναι..! (photos)

Το όνομά μου είναι Natacha και είμαι 18 χρονών ερασιτέχνης φωτογράφος που ζει σε ένα αγρόκτημα στη νότια Γαλλία. Μου

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial