Πυροβολημένος σκύλος βραβεύτηκε σε διαγωνισμό στην Βρετανία! (photos+video)

Πυροβολημένος σκύλος βραβεύτηκε σε διαγωνισμό στην Βρετανία! (photos+video)

Ο Percy, ένα αρσενικό σκυλί διασταύρωσης Πόιντερ βραβεύτηκε πρόσφατα σε ένα από τους μεγαλύτερους παγκόσμια διαγωνισμούς (Crufts) στην Βρετανία στην κατηγορία του καλύτερου διασταυρωμένου και διασωθέντος σκύλου (Best Crossbreed Rescue).

Ο Percy διασώθηκε από εθελοντές το 2018 όπου βρέθηκε στους δρόμους παρατημένος και σε άθλια κατάσταση καθώς είχε πυροβοληθεί αρκετές φορές και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και προβλήματα στα νεφρά. Ήταν μάλιστα μόνο 9 κιλά.

Ο Percy υιοθετήθηκε από την υπέροχη Amanda Bell, η οποία τον πήρε μαζί της στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ακόμη πολύ κακή και δεν ήταν βέβαιο ότι θα επιβίωνε.

Η Amanda έκανε τα πάντα για να γίνει ο σκυλάκος καλά. Σήμερα ο Percy έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό. Η βράβευσή του ως «Best Crossbreed Resue» στο Crufts της Βρετανίας, στο μεγαλύτερο dog show στον κόσμο, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη μπορεί να κάνει θαύματα.

https://www.facebook.com/Crufts/videos/1005367209661498/?t=2Σχετικά Άρθρα

Να πως λένε τα σκυλάκια σ’αγαπώ!!!

Η απόκτηση ενός σκύλου είναι σαν να επιλέγουμε ένα καινούριο μέλος της οικογένειας. Το αγαπάμε και το φροντίζουμε σαν να

ΕΧΕΤΕ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ; Δείτε μέχρι που είναι ικανή να φτάσει και θα εκπλαγείτε

Είναι ένα από τα αγαπημένα κατοικίδια ζώα των ανθρώπων χάρη στο χνουδωτό του τρίχωμα και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία, μια νέα

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial