«Αθόρυβες» στάσεις στο σεξ για να μην σε πάρει χαμπάρι κανένας!

«Αθόρυβες» στάσεις στο σεξ για να μην σε πάρει χαμπάρι κανένας!

Ποιος είπε ότι το σεξ πρέπει να είναι φωνακλάδικο για να είναι καλό; Όλοι μας κατά καιρούς θα έχουμε βρεθεί σε σπίτι φίλων και συγγενών, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να κάνουμε κάτι με τον άνθρωπό μας. Πόσο μάλλον όταν κινδυνεύεις να ακουστείς!

Υπάρχουν αθόρυβες στάσεις στο σεξ; Μπορεί αρχικά να ακούγεται άβολο και λίγο αμήχανο (σεξ χωρίς μουσική και λίγες φωνές;), αλλά ναι το αθόρυβο έχει μια άλλη αίσθηση και σε βοηθά να συνδεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου.

Παρακάτω λοιπόν, παραθέτουμε  “αθόρυβες” στάσεις, για να σε βγάλουμε απ’τη δύσκολη θέση και έτσι να το απολαύσεις όσο δε φαντάζεσαι:

Το “βουβό” ιεραποστολικό

Η κοπέλα “περικυκλώνει” με τα πόδια της την μέση του αγοριού της και έρχονται όσο πιο κοντά γίνεται. Η βιασύνη σε συνδυασμό με την πίεση του χρόνου θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην όλη κατάσταση και έτσι κανείς δεν θα αντιληφθεί το παραμικρό. Στην χειρότερη, αν κάποιος τους καταλάβει, μπορεί να αποκαλύψουν ότι κάνουν yoga γυμνοί στο κρεβάτι. Δεν θα τους πιστέψει κανένας, αλλά θα έχουν μια δικαιολογία!

Ο “τίμιος”σταυρός

Το αγόρι κάθεται ξαπλωμένο οριζόντια στο πλάι και η κοπέλα “κουμπώνει” κάθετα στον ίδιο. Είναι ασυνήθιστη μεν, αλλά ότι πρέπει για τη γυναίκα δε. Τον έλεγχο τον έχει η σύντροφος και η στάση επιτρέπει σχετικά αργές κινήσεις.

“Στήσε με στον τοίχο”

Η γυναίκα μένει όρθια, ανοίγοντας τα πόδια της, στηρίζοντας τα χέρια στον τοίχο και ο άνδρας “επικεντρώνεται” στον στόχο. Οι δυο τους δεν θα βγάλουν μιλιά σε καμία περίπτωση. Ο άνδρας όμως μπορεί να κλείσει το στόμα της κοπέλας, σε περίπτωση που βγάλει κάποια άναρθρη κραυγή, οπότε…ούτε γάτα ούτε ζημιά!Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial