Διαζύγιο-βόμβα στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια!

Διαζύγιο-βόμβα στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια!

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν διάφορες φήμες, όμως τώρα επιβεβαιώθηκαν!

Μετά από περίπου δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, η Σάσα Σταμάτη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit.gr, αποχωρεί από το κανάλι, τουλάχιστον προς το παρόν.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι δυο πλευρές μέσα σε πολύ καλό κλίμα προσπάθησαν να βρουν κοινό τόπο συνεργασίας. Στην Σάσα έγιναν αρκετές προτάσεις, μία εξ αυτών για τη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η δημοσιογράφος, όμως, αρνήθηκε, καθώς επιθυμούσε να αναλάβει κεντρικό ρόλο σε κάποιο πρότζεκτ.

Όπως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, δεν υπάρχει εκπομπή που θα μπορούσε να αναλάβει η Σάσα Σταμάτη κι έτσι, πριν από λίγη ώρα, λύθηκε η συνεργασία της με το κανάλι.

Παραμένει, ωστόσο, ένα παράθυρο ανοιχτό για το δεύτερο μέρος της σεζόν, στις αρχές του 2020. Αν τότε βγουν στον αέρα καινούρια προγράμματα και παρουσιάστρια και κανάλι αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον, δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε στον αέρα μέσα από την ίδια συχνότητα. Προς το παρόν, όμως, οι δρόμοι τους χωρίζουν…Σχετικά Άρθρα

Τηλεθέαση: Αλέξης Τσίπρας στον Παπαδάκη ή Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τσιμτσιλή;

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί βρέθηκαν αντιμέτωποι σε διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια την ίδια ώρα την Τρίτη. Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial