“Τότε που το Νερό πολεμούσε τη φωτιά”

“Τότε που το Νερό πολεμούσε τη φωτιά”

Ένα μυθιστόρημα για την παραφροσύνη της εξουσιομανίας, αλλά και   τις  αντίρροπες δυνάμεις, με φόντο τη μυθική Ατλαντίδα και  πρωταγωνιστές τους αρχαιοελληνικούς θεούς.

Η  μεγαλοπρέπεια, ο  πλούτος,  τα τεχνικά θαύματα   είναι η μια  όψη της Ατλαντίδας-Μακαρίας.  Οι  πόλεμοι,  η αδικία, η απληστία,  τα φοβερά Τάρταρα, όπου ο  βασιλιάς Κρόνος κρατά φυλακισμένα τα ίδια του τα παιδιά  από το φόβο μην τον εκθρονίσουν, απαρτίζουν τη σκοτεινή της όψη. Το στερνοπαίδι του Κρόνου, ο Ζήνας – Δίας έχει ξεφύγει από την μοίρα των αδελφών του και επιστρέφει από την Κρήτη, για να τα ελευθερώσει και να τιμωρήσει τον πατέρα.

Η σύγκρουση  ανάμεσα στις δυο βασιλικές γενιές, του Κρόνου και του Ζήνα  – η γνωστή Τιτανομαχία – είναι ανελέητη. Κι όχι λιγότερο ανελέητη η μάχη των φυσικών δυνάμεων, της  φωτιάς και του νερού, που  καταλήγει στην καταβύθιση της Ατλαντίδας, αλλά και στην ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Της Λιλής Μαυροκεφάλου / Εκδόσεις: Momentum editionsΣχετικά Άρθρα

Η Ρωσία έβαλε γυμνόστηθες κοπέλες στον δρόμο… για να αποφευχθούν τα ατυχήματα! (video)

Τώρα αν θα έχει αποτέλεσμα κανείς δεν το ξέρει με σιγουριά.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ: «Αγριεύει» ο καιρός – Έρχονται καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι!

Αύγουστος με καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους μέχρι και τη Δευτέρα σε πολλές περιοχές

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial