“Βόμβα” στο Power of Love! Εκτός παιχνιδιού ο πιο δημοφιλής παίκτης! (photos+video)

“Βόμβα” στο Power of Love! Εκτός παιχνιδιού ο πιο δημοφιλής παίκτης! (photos+video)

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο “Power of Love”. Μετά την αποχώρηση της Μαργαρίτας Νέρτζη από το σπίτι των κοριτσιών, ήρθε η ώρα για μία αποχώρηση από το σπίτι των αντρών.

“Πάγωσαν” οι παίκτριες του “Power of Love” στο χθεσινό επεισόδιο όταν άκουσαν την ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια είπε στις παίκτριες πως θα επαναληφθεί αυτό που έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας, ότι πρέπει να ψηφίσουν προς αποχώρηση ένα αγόρι.
Μετά την ψηφοφορία Φίλιππος και Παύλος ισοβάθμησαν και έτσι η Μαρία ζήτησε από τους άντρες αυτή τη φορά να δώσουν την αρνητική τους ψήφο.

Τελικά από το σπίτι του “Power of Love” αποχώρησε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο Παύλος πήρε τέσσερις αρνητικές ψήφους σε αντίθεση με τις δύο που πήρε ο Φίλιππος. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Μαρία Μπακοδήμου ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις.

Ο Αντώνης πανηγύρισε έντονα την παραμονή του Φίλιππου. Στην συνέχεια τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα στους παίκτες, αφού οι μεν στεναχωρήθηκαν γιατί ήταν κοντά με τον Παύλο, υπήρχαν όμως πολλοί που χάρηκαν, όπως το παρεάκι που έχουν φτιάξει ο Αντώνης, ο Φίλιππος, ο Ίον και ο Βασίλης, οι οποίοι είχαν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα με τον Παύλο.Σχετικά Άρθρα

“Βρέθηκε” ο νέος James Bond! (ΦΩΤΟ)

Ποιος διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον πιο γνωστό κατάσκοπο στην οθόνη του κινηματογράφου.

Άφωνη η Καραβάτου με τηλεθεάτρια που βγήκε ξαφνικά on air! Τι συνέβη; (video)

Μια τηλεθεάτρια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» προκειμένου να κάνει μια καταγγελία, την ώρα που

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial