Ρομαντική κρεβατοκάμαρα που σας ανανεώνει! Ιδέες για στολισμό

Ρομαντική κρεβατοκάμαρα που σας ανανεώνει! Ιδέες για στολισμό

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο ιδιαίτερος χώρος του ζευγαριού.

Είτε είστε μαζί πολλά χρόνια, είτε φρέσκοι στη συγκατοίκηση, πρέπει να ξέρετε πως το δωμάτιο αυτό ορίζει την ποιότητα της σεξουαλικής και προσωπικής σας κοινής ζωής!

Ο κατάλληλος φωτισμός κρεβατοκάμαρας μπορεί να μετατρέψει ένα απλό κοινό δωμάτιο στον πιο ρομαντικό και εντυπωσιακό χώρο.Για αυτό το λόγο η θα επιλέξετε χαμηλό φωτισμό ή θα ενισχύσετε το χώρο με πολλά κηροπήγια αρωματικά και μη.

Προμηθευτείτε σεντόνια από μετάξι ή σατέν που δείχνουν πολύ κομψά και ρομαντικά ενώ παράλληλα προσφέρουν μία διαφορετική αίσθηση στο σώμα. Μπορείτε επίσης να στολίσετε το κρεβάτι με απαλά μικρά μαξιλαράκια.Το κόκκινο είναι μια πολύ καλή επιλογή αφού συμβολίζει το πάθος.

Για παράδειγμα, για μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα επιλέγουμε ένα σιδερένιο κρεβάτι ή ένα κρεβάτι με ουρανό και αποφεύγουμε τα άχαρα ουδέτερα ή απλά φοιτητικά κρεβάτια.


Tags Άρθρου:
homeideasloveιδεες

Σχετικά Άρθρα

Κατσαρίδες στο σπίτι: 7 τρόποι για να τις εξαφανίσετε!

Λένε πως είναι τα μοναδικά ζώα που θα επιζήσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένοι απλοί και εντελώς φυσικοί

Δείτε τα πιο παράξενα κρεβάτια ξενοδοχείων στον κόσμο! (photos)

Θέλετε να κοιμηθείτε σε ένα κρεβάτι σε σχήμα βαρελιού, σε ένα κρεβάτι από πάγο, σε ένα κρεβάτι παλιoύ σκαραβαίου ή

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι αυτά τα χρώματα θα σου φέρουν τύχη και χρήμα! (photos)

Κάνοντας μερικές αλλαγές στο σπίτι, σύμφωνα με το Φενγκ σούι θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για να

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial