Σάλος: Εθισμένη στις ουσίες πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Σάλος: Εθισμένη στις ουσίες πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Πρόκειται, για τραγουδίστρια πρώτης γραμμής, εθισμένη στις απαγορευμένες ουσίες.

Σάλος έχει προκληθεί σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, καθώς η βασική και πασίγνωστη τραγουδίστρια του σχήματος είναι εθισμένη στις ουσίες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso καλλιτεχνικό σχήμα γνωστού νυχτερινού κέντρο είναι έτοιμο να τιναχθεί στον αέρα!

Συγκεκριμένα η βασική τραγουδίστρια του σχήματος επικαλείται συνεχώς πως είναι άρρωστη κάτι που έχει τρελάνει τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, αλλά και τους συναδέλφους της οι οποίοι  πρέπει να την καλύπτουν στο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του μαγαζιού στην εφημερίδα «Το βράδυ που ανοίξαμε παραπονιόταν για έντονο πονοκέφαλο. Τρέξαμε όλοι στο καμαρίνι της με αναλγητικά. Εκείνη επέμενε πως ήταν… ματιασμένη. Ύστερα κλειδώθηκε μέσα και έπειτα από μισή ώρα βγήκε στον διάδρομο χαρούμενη και ζωηρή. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές κι εκεί καταλάβαμε πως δεν υπέφερε από μάτι, αλλά από στερητικό σύνδρομο, λόγω της εξάρτησης της από ουσίες».

Η εφημερίδα σκιαγραφεί το προφίλ της τραγουδίστριας κάνοντας λόγο για μία εντυπωσιακή παρουσία, η οποία απασχολεί συχνά τα media, ενώ αυτή την περίοδο διανύει μία δύσκολη επαγγελματική και προσωπική κατάσταση.

 Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial