Σημάδια που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα!

Σημάδια που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα!

Παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς που άλλοτε μπορούν να σε στείλουν στον έβδομο ουρανό κι άλλοτε να σε απογοητεύσουν.

Και αυτό γιατί κάποιες φορές γνωρίζεις έναν άνθρωπο που σου αρέσει, αισθάνεσαι ότι επικοινωνείς, ότι υπάρχει αυτό που λέγεται «χημεία» αλλά εύκολα παραλείπεις το γεγονός, ότι τα αισθήματα του μπορεί να μην είναι αμοιβαία.

Παρακάτω μπορείς να δεις ορισμένα σημάδια που φανερώνουν ότι δεν σε θέλει. Τα σημάδια αυτά αφορούν στον τρόπο που συμπεριφέρεται και πολλές φορές αποτελούν μηνύματα για τις πραγματικές προθέσεις του στο μέλλον.

Αποφεύγει να συναντηθείτε από κοντά
Όταν διαρκώς απορρίπτει τις προτάσεις που του κάνεις για να βγείτε προβάλλοντας δικαιολογίες, τότε ίσως αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα. Αν ενδιαφερόταν για σένα, τότε θα είχατε ήδη βγει και δεν θα έκανε τα εύκολα δύσκολα.

Αποφεύγει να σε φιλήσει
Όταν έχεις κάνει ήδη απόπειρες να τον φιλήσεις, αλλά εκείνος δεν δείχνει… ανταπόκριση, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά.

Σου λέει ότι σε βλέπει φιλικά
Παρότι για πολλούς άνδρες αυτή η κουβέντα είναι σαφής και ξεκάθαρη, για κάποιους άλλους δεν είναι. Πολλοί την ερμηνεύουν ως «προσπάθησε περισσότερο να μου αλλάξεις τη γνώμη». Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει δυστυχώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ελκύεις ερωτικά.

Σου λέει ότι έχει «κόλλημα» με κάποια άλλη
Αυτή η «άλλη» μπορεί να είναι η οποιαδήποτε. Μπορεί να είναι μια πρώην του που δεν έχει ξεπεράσει ή κάποια που γνώρισε πρόσφατα. Και σε αυτήν την περίπτωση ουσιαστικά σε βλέπει ως φίλη. Δεν εννοεί «προσπάθησε να συγκριθείς μαζί της για να δούμε εάν είσαι καλύτερη». Αυτό που πιθανότατα εννοεί είναι το εξής: «το μυαλό μου είναι αλλού, δεν θέλω να αφιερώσω χρόνο σε καμία άλλη».

Επενδύει ελάχιστο χρόνο μαζί σου
Όταν είναι κανόνας στην επικοινωνία σας το να αργεί χαρακτηριστικά να σου απαντήσει στα μηνύματα σου, τότε αυτό ίσως να σημαίνει ότι η παρουσία σου, στη ζωή του δεν έχει τόση αξία για να ασχοληθεί εξίσου και εκείνος. Δεν σου στέλνει ποτέ πρώτος μήνυμα.
Εάν πραγματικά ενδιαφερόταν για σένα, έστω για μια φορά θα σου είχε στείλει πρώτος…

Ακόμα και να καταλάβουμε ότι δεν μας γουστάρει το αγόρι που φλερτάρουμε, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλουμε… πλερέζες. Σημασία για μας θα πρέπει να έχει το να τους διεκδικούμε με τρόπο που θαυμάζουμε. Άλλωστε δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους…Σχετικά Άρθρα

Ανάμεσα σε δύο σχέσεις: Αυτά είναι τα 7 μοτίβα!

Το  ερωτικό τρίγωνο ή άλλες γεωμετρικές σχέσεις και εκλεκτικές συγγένειες μεταξύ των ανθρώπων κρύβουν πάντα μια κοινή συνιστώσα από την

Έρευνα: Αυτοί οι άντρες χαρίζουν τους πιο έντονους και δυνατούς οργασμούς!

Σύμφωνα με ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Όλμπανι, η ευκολία και η συχνότητα του οργασμού καθορίζεται

Δεν πρέπει ποτέ να καλύπτεις τους καρπούς σου στα ραντεβού! Μάθε γιατί!

Όταν ετοιμάζεσαι για ραντεβού, σίγουρα επιλέγεις πολύ προσεκτικά την εμφάνιση σου. Τι θα φορέσεις, τα μαλλιά σου και φυσικά το

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial