Σημάδια που δείχνουν ότι έχεις γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής σου.

Σημάδια που δείχνουν ότι έχεις γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής σου.

Ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να ψάχνει αιωνίως για το άλλο του μισό, λέει ο Αριστοφάνης. Ο Σωκράτης μιλά για την αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου. Πώς όμως θα τον/την αναγνωρίσεις; Ο νόμος της αγάπης ορίζει ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ένας ιδανικός σύντροφος. Ποια είναι η συνταγή για την τέλεια σχέση; Πώς ξέρεις πως ο άνθρωπός σου είναι ο σωστός; Είναι εκείνα τα μικρά πράγματα που κάνει για σένα (που πολλές φορές περνούν απαρατήρητα) αλλά δείχνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο πως σε θέλει. Την επόμενη φορά που θα νιώσεις αμφιβολία για τα συναισθήματά του αποκωδικοποίησε τα σημάδια…

Καυχιέται για σένα και λέει σε όλους για τα επιτεύγματά σου.

Ακόμα και μετά από χρόνια σχέσης, συνεχίζει να κάνει ιπποτικά πράγματα για σένα.

Δεν θέλει να σε αλλάξει. Ξέρει τα ελαττώματά σου αλλά πάνω από όλα τα αποδέχεται.

Του λείπεις. Αλλά δεν το λέει έτσι απλά. Του είναι πολύ δύσκολο να μείνει μακρυά σου.

Μπορείς να κλάψεις μπροστά του χωρίς να ντρέπεσαι. Ξέρει τι χρειάζεσαι και είναι εκεί για να σε συμβουλέψει και να σε βοηθήσει.

Όταν οι φίλοι σου διαμαρτύρονται για τις δικές τους σχέσεις, εσύ δεν έχεις κάτι να προσθέσεις. Όχι ότι θέλεις να καυχηθείς, απλά δεν χρειάζεται να μαλώνεις χωρίς λόγο επειδή ο σύντροφός σου είναι απλά καλός απέναντί σου.

Είναι κοντά με την οικογένειά σου και τα πάει καλά μαζί τους. Μπορεί να τους μιλάει άνετα και χωρίς δισταγμό. Θα ήταν απολύτως φυσιολογικό να πας στα γενέθλια του αδερφού του, ακόμα και αν εκείνος δεν ήταν εκεί.

Οι φίλοι σου είναι και δικοί του και νοιάζεται για εκείνους. Αν κάποιος από τους φίλους σου περνάει δύσκολα, σου προτείνει να περάσεις χρόνο μαζί του ή να τον προσκαλέσετε να κάνετε κάτι όλοι μαζί.

Ξέρει πως μερικές φορές όλοι εκνευριζόμαστε. Καταλαβαίνει όμως πως είμαστε άνθρωποι και έχουμε και τις δύσκολες μέρες.

Εκεί που δεν το περιμένεις, σου λέει πως είσαι όμορφη. Και είναι σε μέρα που δεν έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου ή δεν φοράς μακιγιάζ.

Μπορείτε να κάνετε μαζί πράγματα χωρίς να μαλώνετε συνέχεια. Για παράδειγμα: όταν είναι να πάτε για ταξίδι, το να ετοιμάσετε τις βαλίτσες δεν μετατρέπεται σε μάχη.

Αλλά να θυμάστε: μία σχέση είναι αμφίδρομη και δεν θα πρέπει να περιμένεις όμορφα πράγματα και εκπλήξεις μόνο από τον άλλο. Πρέπει να τον υποστηρίζεις και εσύ με παρόμοιο τρόπο, όσο μπορείς.Σχετικά Άρθρα

Queening: Η νέα στάση στο σεξ όπου οι άντρες προσκυνούν την Βασίλισσα τους!

Αν θες να νιώσεις βασίλισσα και να υποτάξεις τον παρτενέρ σου, δοκίμασε τη στάση Queening, το νέο sex trend που

Έρευνα: Τα ζευγάρια που κάνουν καλό σεξ έχουν ένα κοινό!

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αλληλοεπίδρασης των ζευγαριών δηλαδή το πόσο προσέχει ο ένας τον άλλο και πόσο

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial