ΣΟΚ ΣΤΟ HOLLYWOOD! Τελικά ο Τζιμ Κάρεϊ είχε ηπατίτιδα, έρπη και χλαμύδια

ΣΟΚ ΣΤΟ HOLLYWOOD! Τελικά ο Τζιμ Κάρεϊ είχε ηπατίτιδα, έρπη και χλαμύδια

Ο λόγος που αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφός του ήταν επειδή διαγνώστηκε και εκείνη με σεξουαλικά νοσήματα.

Πριν κάποιο καιρό, ο εν διαστάσει σύζυγος της Καθριόνα Γουάιτ είχε καταγγείλει τον Jim Carey πως κόλλησε την 30χρονη make up artist αφροδίσια νοσήματα και για αυτόν τον λόγο οδηγήθηκε και στην αυτοκτονία.

Το τελευταίο δημοσίευμα της Daily Mail επιβεβαιώνει αυτές τις κατηγορίες, καθώς ο Jim Carey τον Ιανουάριο του 2013 διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Α, με έρπη και χλαμύδια, αν και έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι νοσεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για jim carrey wife

Μάλιστα, οι εξετάσεις ήταν με το όνομα Jose Lopez, με την ίδια όμως ημερομηνία γέννησης με τον ηθοποιό, με αποτέλεσμα να εικάζεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, το οποίο διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Α, με έρπη και χλαμύδια.

Ο δικηγόρος της μητέρας της White υποστήριξε: «Αφότου ο Cαrey έλαβε τα αποτελέσματα, τα έκρυψε από την White, με την οποία είχε εμπλακεί συναισθηματικά, και δεν την ενημέρωσε ότι είχε διαγνωστεί με ηπατίτιδα Α, ιό HSV (Herpes Simplex Virus) τύπου 1 και 2 και χλαμύδια».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι πρόσθεσε πως ο Jim Carey «έκανε σεξ χωρίς προστασία με την Γουάιτ, γνωρίζοντας ότι ήταν θετικός σε αφροδίσια νοσήματα ακόμα και στις 12 Φεβρουαρίου του 2013 (εβδομάδες αφότου είχε λάβει τα αποτελέσματα)».

 

Η μητέρα της 30χρονης, άσκησε σκληρή κριτική στον ηθοποιό, χαρακτηρίζοντάς τον: «ανέντιμος διάσημος του Χόλιγουντ, ο οποίος νομίζει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για να ξεγελάσει τον κόσμο μόνο επειδή είναι γνωστός».

Αποτέλεσμα εικόνας για jim carrey wife

 Σχετικά Άρθρα

Σία Κοσιώνη: Άβαφη, αγκαλιά με τον γιο της εύχεται χρόνια πολλά! (photo)

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, ευχήθηκε τα δικά της χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους, με

Λάουρα Νάργες: “Ο λόγος που χώρισα με τον Μιχάλη είναι…” (photos)

Η εξομολόγηση της Λάουρας Νάργε για τον χωρισμό της με τον  Μιχάλη Μουρούτσο. “Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial