Σοκολατένια cake pops!

Σοκολατένια cake pops!

Υλικά:

4 φλιτζάνια ψίχουλα από κέικ (περίπου 340 γραμμάρια)
1/4 φλιτζανιού παγωμένη σφικτή κρέμα σαντιγί
1 φλιτζάνι ινδική καρύδα ψίχα για την επικάλυψη
225 γραμμάρια λιωμένη κουβερτούρα σε σταγόνες
Μπαστούνια ξύλινα ή πλαστικά

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ψιχουλιάζουμε το κέικ και το θρυμματίζουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την παγωμένη σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Με τις παλάμες μας κάνουμε το μείγμα μπαλάκια και τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Ταυτόχρονα βάζουμε την ψίχα ινδικής καρύδας σε ένα μπολάκι. Ζεσταίνουμε την σοκολάτα κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.
Έπειτα βγάζουμε τα μπαλάκια κέικ από το ψυγείο. Περνάμε την κάθε κορυφή από το ξυλάκι μέσα στη σοκολάτα και μετά καρφώνουμε τα μπαλάκια κέικ, τα περνάμε από το μείγμα σοκολάτας και τα καλύπτουμε με την ινδική καρύδα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Φανταστικοί και αφράτοι Κουραμπιέδες!

Χριστούγεννα χωρίς κουραμπιέδες δεν γίνονται! Φτιάξτε φανταστικούς και αφράτους κουραμπιέδες με την συνταγή του  Άκη Πετρετζίκη. Υλικά: 900 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Πεντανόστιμη πανακότα με 5 μόνο υλικά!

Υλικά: 400 ml γάλα 7 φύλλα ζελατίνης 600 ml κρέμα γάλακτος 1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση: 1. Σε

Βασιλόπιτα γεμιστή με σοκολάτα & καραμελωμένα φουντούκια!

Υλικά: 250 γρ. Flora soft με βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη 4-5 αυγά ⅔ φλιτζ. γάλα 1 βανίλια 500 γρ. αλεύρι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial