Σοκολατένια cake pops!

Σοκολατένια cake pops!

Υλικά:

4 φλιτζάνια ψίχουλα από κέικ (περίπου 340 γραμμάρια)
1/4 φλιτζανιού παγωμένη σφικτή κρέμα σαντιγί
1 φλιτζάνι ινδική καρύδα ψίχα για την επικάλυψη
225 γραμμάρια λιωμένη κουβερτούρα σε σταγόνες
Μπαστούνια ξύλινα ή πλαστικά

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ψιχουλιάζουμε το κέικ και το θρυμματίζουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την παγωμένη σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Με τις παλάμες μας κάνουμε το μείγμα μπαλάκια και τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Ταυτόχρονα βάζουμε την ψίχα ινδικής καρύδας σε ένα μπολάκι. Ζεσταίνουμε την σοκολάτα κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.
Έπειτα βγάζουμε τα μπαλάκια κέικ από το ψυγείο. Περνάμε την κάθε κορυφή από το ξυλάκι μέσα στη σοκολάτα και μετά καρφώνουμε τα μπαλάκια κέικ, τα περνάμε από το μείγμα σοκολάτας και τα καλύπτουμε με την ινδική καρύδα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Tούρτα τριπλής σοκολάτας με μόνο 4 υλικά!

Μια πανεύκολη συνταγή με 4 μόνο υλικά για μια υπέροχη τούρτα τριπλής σοκολάτας. Μια τούρτα με σοκολάτες, κουβερτούρας, γάλακτος και

Κοτομπουκιές!

Υλικά: Για τη σάλτσα 1/2 μπολ μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας σριράτσα ή οποιαδήποτε καυτερή σάλτσα 1 κουταλιά της σούπας

Νηστίσιμα τρουφάκια

Υλικά: 100 γρ κακάο άγλυκο 200 γρ ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκά τα θέλετε) 200 γρ φρυγανιά τριμμένη 200 γρ καρύδι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial