Σορμπέ φράουλα!

Σορμπέ φράουλα!

Υλικά:

– 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
– ½ κούπα χυμό λεμονιού
– 1½ κούπα φράουλες, πολτοποιημένες
– ½ κούπα ζάχαρη
– 3 ασπράδια αυγών

Εκτέλεση:

1. Ανακατεύετε τους δύο χυμούς με τον πουρέ φράουλας και τη ζάχαρη και βάζετε το μείγμα σε μεταλλικό δοχείο στην κατάψυξη για να πήξει, αλλά όχι να παγώσει.

2. Στη συνέχεια χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τα ανακατεύετε απαλά με το μείγμα των φρούτων. Βάζετε το σορμπέ στην κατάψυξη για περίπου δύο ώρες.

3. Όταν συμπληρωθεί το δίωρο, βγάζετε το σορμπέ και το ξαναχτυπάτε στο μίξερ ώστε να αφρατέψει. Το ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 2 ώρες. Σερβίρετε σε ποτήρι μαζί με κομμάτια φράουλας.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Σορμπέ φράουλα

Σχετικά Άρθρα

Κέικ σοκολάτας με στέβια!

Υλικά: 3 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης (που φουσκώνει μόνο του) ¾ φλ. τσαγιού καλαμποκέλαιο ½ φλ. τσαγιού κακάο 1

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ: Μια διαφορετική εκδοχή από τη Λακωνία

Η Ανάσταση πλησιάζει και όλοι προετοιμάζονται για το γιορτινό τραπέζι. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Πανακότα με άρωμα καφέ!

Υλικά: 400 ml γάλα 1 φακελάκι ζελατίνη 2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο 2 βανίλιες 30 ml λικέρ αμαρέτο Εκτέλεση: Βάζετε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial