Σορμπέ φράουλα!

Σορμπέ φράουλα!

Υλικά:

– 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
– ½ κούπα χυμό λεμονιού
– 1½ κούπα φράουλες, πολτοποιημένες
– ½ κούπα ζάχαρη
– 3 ασπράδια αυγών

Εκτέλεση:

1. Ανακατεύετε τους δύο χυμούς με τον πουρέ φράουλας και τη ζάχαρη και βάζετε το μείγμα σε μεταλλικό δοχείο στην κατάψυξη για να πήξει, αλλά όχι να παγώσει.

2. Στη συνέχεια χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τα ανακατεύετε απαλά με το μείγμα των φρούτων. Βάζετε το σορμπέ στην κατάψυξη για περίπου δύο ώρες.

3. Όταν συμπληρωθεί το δίωρο, βγάζετε το σορμπέ και το ξαναχτυπάτε στο μίξερ ώστε να αφρατέψει. Το ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 2 ώρες. Σερβίρετε σε ποτήρι μαζί με κομμάτια φράουλας.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Σορμπέ φράουλα

Σχετικά Άρθρα

Τοστ με μπανάνες και σοκολάτα στο φούρνο!

Υλικά: -4 φέτες ψωμί για τοστ -20 γραμμ. βούτυρο -40 γραμμ. κουβερτούρα σε σταγόνες -λίγη ζάχαρη άχνη -λίγο κακάο -λίγο

Vegan πραλίνα φουντουκιού!

Υλικά: 1/2 βαζάκι ταχίνι 2 κ. σούπας μέλι σιρόπι Αγαύης -αν το θέλεις πιο γλυκό προσθέτεις παραπάνω Μισό φλιτζάνι γάλα

Σαλάτα με χαλούμι!

Υλικά: Για τη σαλάτα – 100 γραμμάρια χαλούμι κομμένο σε κύβους – 6-7 καρύδια σπασμένη σε κομματάκια – 2 κουταλιές

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial