Σούπα μανιταριών!

Σούπα μανιταριών!

Υλικά:

1 κιλό μανιτάρια

1 λίτρο γάλα

100 γρ. λευκό κρασί

2 λευκά κρεμμύδια, σε ροδέλες

2 σκελίδες σκόρδο

4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό

2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο

3 κουταλιές ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβετε τα κρεμμύδια σε χοντρές φέτες, ψιλοκόβετε το σκόρδο και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί και περιμένετε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέτετε τα μανιτάρια και σοτάρετε για μερικά λεπτά ακόμα.

Στη συνέχεια, χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε το γάλα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με μία μεμβράνη και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 30-40 λεπτά.

Μόλις είναι έτοιμη, την κατεβάζετε από τη φωτιά και χτυπάτε τη σούπα με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Σούπα μανιταριών

Σχετικά Άρθρα

Κέικ με μπανάνα, καρότο και μέλι, χωρίς ζάχαρη!

Υλικά: 2 μπανάνες 1 ½ του φλιτζανιού τριμμένα καρότα 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. baking powder

Εκμέκ κανταΐφι… για τις πρωινές υπογλυκαιμίες

Είναι από τα πιο νόστιμα εκμέκ και δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Διαθέστε λίγο από τον χρόνο σας και πολύ από

Αναρόκρεμα!

Υλικά: 14 φύλλα μπακλαβά 1 κιλό αναρή (μυζήθρα/ανθότυρο) ανάλατη 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 2/3 φλιτζανιού ζάχαρη 1 σφηνάκι ανθόνερο (όχι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial