Σπάνια φωτογραφία της Βουγιουκλάκης με τον Παπαμιχαήλ από τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»! (photo)

Σπάνια φωτογραφία της Βουγιουκλάκης με τον Παπαμιχαήλ από τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»! (photo)

Μια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε στο Instagram ο γιος τους, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ανοίξει έναν λογαριασμό στο Instagram που αναρτά συχνά αδημοσίευτο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, με πρωταγωνίστρια την διαχρονική σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το αρχείο του γιου της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είναι θησαυρός γεμάτος αρχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μια σπάνια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Χτυποκάρδια στο Θρανίο».

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στα γυρίσματα της ταινίας, στην Κωνσταντινούπολη.

«Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» το 1963 στην Κωνσταντινούπολη. Η Αλίκη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο (αριστερά), τον Δημήτρη ως συμπρωταγωνιστή στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Ορχαν Γκιουνσιραι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.Σχετικά Άρθρα

Ο τεράστιος Νίκος Σταυρίδης και η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας του! (photos)

Υπήρξε ένας από τους πιο σπουδαίους κωμικούς του κινηματογράφου και του θεάτρου. O Νίκος Σταυρίδης με καταγωγή από το Βαθύ

ΤΟ ΚΑΤΑ… SURVINOR ΛΕΞΙΚΟ – Πως λέγεται ο Χανταμπάκης, η Λάουρα και τα άλλα τα παιδιά – ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!

Το τρολάρισμα πάει σύννεφο στα social media για την ομάδα των “Διάσημων” στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης!

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: «Για τους ατάλαντους, τους αγράμματους και τους κοπρίτες είμαι δύσκολος.»

Με όλους και με όλα τα βάζει ο Γιάννης Μπέζος στην συνέντευξη που παραχώρησε στο “Καρφί” και στην Πέννυ Κροντήρα.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial