Σπιτική ροζ λεμονάδα!

Σπιτική ροζ λεμονάδα!

Υλικά:

250 γρ. νερό
600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. χυμό λεμονιού
400 γρ. χυμό κράνμπερι
1200 γρ. ανθρακούχο νερό ή σόδα

Εκτέλεση:

Ρίξε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη, και βράσε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει μια βράση και να διαλυθεί η ζάχαρη.
Απόσυρε την κατσαρόλα από τη φωτιά, μετέφερε το σιρόπι σε ένα μπολ και πρόσθεσε τον χυμό λεμονιού, τον χυμό κράνμπερι και το ανθρακούχο νερό.

Μετέφερε στο ψυγείο και άφησε να κρυώσει εντελώς.

Σέρβιρε με φέτες λεμονιού, φύλλα δυόσμου και μπόλικο πάγο.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Ο τρόπος που τρώμε αποκαλύπτει τον χαρακτήρα μας

Δεν είναι το τι τρώμε, αλλά ο τρόπος που το τρώμε αυτός που αποκαλύπτει διάφορα στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Cake με super foods χωρίς βούτυρο με μήλα!

Υλικά  750 γρ. μήλα 200 γρ. φουντούκια 150 – 200 γρ. ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε) 100 γρ. goji

Νηστίσιμο εκμέκ!

Υλικά: ½ κιλό καταϊφι, 1 βιτάμ, 1 κουτί κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια, 7 κουταλιές γάλα νηστίσιμο,το οποίο μπορεί να είναι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial