Σπιτική ροζ λεμονάδα!

Σπιτική ροζ λεμονάδα!

Υλικά:

250 γρ. νερό
600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. χυμό λεμονιού
400 γρ. χυμό κράνμπερι
1200 γρ. ανθρακούχο νερό ή σόδα

Εκτέλεση:

Ρίξε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη, και βράσε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει μια βράση και να διαλυθεί η ζάχαρη.
Απόσυρε την κατσαρόλα από τη φωτιά, μετέφερε το σιρόπι σε ένα μπολ και πρόσθεσε τον χυμό λεμονιού, τον χυμό κράνμπερι και το ανθρακούχο νερό.

Μετέφερε στο ψυγείο και άφησε να κρυώσει εντελώς.

Σέρβιρε με φέτες λεμονιού, φύλλα δυόσμου και μπόλικο πάγο.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Βάψτε κόκκινα πασχαλινά αυγά!

Υλικά: 8 αυγά 1 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί Για το βάψιμο 1 ½ λίτρο νερό χλιαρό 50 γρ. ξίδι

Ταρτάκια μανιταριών με τυρί!

Υλικά: 400 γρ. φρέσκια ζύμη κουρού 200 γρ. λευκά μανιτάρια 150 γρ. πλευρώτους 100 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 1 κρεμμύδι ξερό

Πατσαβουρόπιτα με τραγανό φύλλο και αφράτη γέμιση

Η Πατσαβουρόπιτα είναι μια παραδοσιακή Ελληνική τυρόπιτα, από τις πιο εύκολες που μπορούμε να φτιάξουμε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial