Στα IKEA βρίσκεις πια το σαλόνι από «Τα Φιλαράκια»! (photos)

Στα IKEA βρίσκεις πια το σαλόνι από «Τα Φιλαράκια»! (photos)

Το πιο διάσημο σαλόνι της τηλεόρασης, αυτό της Μόνικα Γκέλερ από τα Φιλαράκια, αλλά και το σαλόνι από τις σειρές Simpsons και Stranger Things, συνέθεσαν τα IKEA.

Το κατάστημα της σουηδικής αλυσίδας επίπλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «έφτιαξε» τα τρία αυτά σαλόνια, αποκλειστικά με δικά της προϊόντα, στο πλαίσιο μια καινούριας καμπάνιας και το πρακτορείο που ανέλαβε να «τρέξει» το πρότζεκτ είπε ότι πήρε δύο μήνες να βρουν τα σωστά κομμάτια.

«Έψαξαν εκατοντάδες αντικείμενα για να βρουν τα τέλεια κομμάτια που θα “ζωντάνευαν” τα εμβληματικά αυτά δωμάτια από τις τρεις σειρές που έχουν γράψει ιστορία στην τηλεόραση», λέει ο Vinod Jayan, διευθύνων σύμβουλος της Ikea στα ΗΑΕ. «Το αποτέλεσμα είναι η απόδειξη του τι αντιπροσωπεύει η Ikea: το μέρος που μπορεί να κάνει πραγματικότητα ότι βλέπει ή φαντάζεται κανείς».

Να σημειωθεί πως η ΙΚΕΑ, προκειμένου να μην έχει μπλεξίματα με τα δικαιώματα, ονόμασε το κάθε σαλόνι με διαφορετική αλλά και σχετική ονομασία. Δηλαδή των Simpsons το ονόμασε δωμάτιο για την οικογένεια, των Friends δωμάτιο για συγκάτοικους και του Stranger Things, δωμάτιο για όλους.

Τα μόνα προϊόντα που δεν είναι από τα καταστήματα των Ikea είναι τα ηλεκτρονικά και τα βιβλία.Σχετικά Άρθρα

Βάλτε λεβάντα στο σπίτι σας!

Η λατινική ονομασία Lavandula προέρχεται από την αρχαία χρήση του φυτού που ήταν να αρωματίζει το νερό για το μπάνιο

Να πως θα σώσετε κάποιο ρούχο που έβαψε στο πλυντήριο!

Βάζετε πλυντήριο, βγάζετε τη μπουγάδα, αρχίζετε να απλώνετε, μέχρι που παρατηρείτε ότι το, μέχρι πριν την πλύση, λευκό σας τζιν έχει

Η υπερπολυτελής έπαυλη στην Κύπρο που αγόρασε η Σακίρα και ο Πικέ! (photos)

Η Σακίρα και ο σύζυγός της, Ζεράρ Πικέ αγόρασαν μια υπερπολυτελή έπαυλη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial