Στα «μαχαίρια» Madonna και Lady Gaga… «Μην τα βάζεις μαζί μου»! (photos+video)

Στα «μαχαίρια» Madonna και Lady Gaga… «Μην τα βάζεις μαζί μου»! (photos+video)

«Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και τα 99 να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά χρειάζεται μόνο ένα για να αλλάξει τη ζωή σου». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο πόλεμος…

Η κόντρα ανάμεσα στη Lady Gaga και τη Μαντόνα είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Και μπορεί οι δύο κυρίες της μουσικής να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά η μία εναντίον της άλλης, όμως, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι η αντιπάθεια είναι αμοιβαία.

Η Lady Gaga λοιπόν “τσίγκλισε” πάλι την Madonna. Σε ένα βίντεο, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας A Star Is Born και της υποψηφιότητάς της για τα Όσκαρ, η Lady Gaga λέει: «Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 από αυτούς να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα και απλά αλλάζει όλη σου τη ζωή».

Τη Δευτέρα, η  Madonna ανέβασε στο Instagram μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τη δεκαετία του 1980 λέγοντας: «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα άτομο που είπε ότι δεν του άρεσε». Και ναι, η Gaga «δανείστηκε» την επίμαχη φράση. Κι αυτό, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, δεν άρεσε στη Μαντόνα, η οποία φρόντισε να το δείξει.

Μετά ακολούθησε και ένα post στον επίσημο λογαριασμό της Μαντόνα, στο οποίο έγραψε: «Don’t f*ck with me» (μην τα βάζεις μαζί μου).

Η φωτογραφία, προκάλεσε θύελλα σχολίων και αντιπαράθεση μεταξύ των θαυμαστών της και των «Little» των θαυμαστών της Gaga.


Tags Άρθρου:
LADY GAGAMadonnaΚΟΝΤΡΑ

Σχετικά Άρθρα

DAKOTA JOHNSON: «Είναι βαρετό να προσποιείσαι πως κάνεις σεξ για 7 ώρες την ημέρα»

Ενώ οι φαν περιμένουν να δουν το σίκουελ της ταινίας «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι», η πρωταγωνίστρια, Dakota Johnson, με

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial