Στάσεις που λατρεύουν άντρες και γυναίκες στο σεξ!

Στάσεις που λατρεύουν άντρες και γυναίκες στο σεξ!

Το σεξ είναι απλό και συγκεκριμένο. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό και απολαυστικό. Και αυτοί οι τρόποι είναι οι πολλές και διαφορετικές στάσεις.

Ποιες όμως είναι εκείνες που λατρεύουν οι άντρες και οι γυναίκες;

Woman on top

Άλλο ένα κοινό μυστικό είναι ότι οι γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό τελειώνουν ευκολότερα όταν είναι από πάνω. Ο λόγος είναι ότι ρυθμίζουν σχεδόν τα πάντα εκείνες και ξέρουν πως να κάνουν τα κουμάντα τους. Στους άντρες αρέσει να παίρνεις εσύ τον έλεγχο και να σε βλέπουν να κάνεις ροντέο σαν να είσαι πάνω σε ένα ατίθασο άλογο το οποίο θέλεις να δαμάσεις και σαφώς απολαμβάνουν τη θέα. Άγγιξε τον εαυτό σου ενώ είσαι από πάνω, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και εκτονώσου όσο ποτέ πριν στο να τον φιλάς όπου σου αρέσει και να χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου πάνω στο σώμα του. Γενικά ξεσάλωσε, θα εκτιμηθεί.

To ιεραποστολικό

Το ότι είσαι από κάτω δε σημαίνει ότι δε μπορείς να έχεις ενεργό ρόλο στην πράξη: Με τις εκφράσεις και τα λόγια σου μπορείς να τον απογειώσεις αφού το τελευταίο που θέλει είναι να μένεις αμέτοχη. Η παραλλαγή της στάσης μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού στο παιχνίδι με το οποίο μπορείς να ανασηκώσεις τον εαυτό σου σε διάφορες γωνίες και με αυτό τον τρόπο να αλλάξεις την κατεύθυνση και το βάθος της διείσδυσης. Τα παιχνίδια με το στήθος σου και ο ερεθισμός της κλειτορίδας θα απογειώσουν την απόλαυσή σου και το δικό του οπτικό πεδίο θα τον οδηγήσει στην ηδονή, αφού η πιο #basic στάση του σεξ θα μετατραπεί σε μια οπτικοακουστική εμπειρία αρκετά familiar μεν και super ανανεωμένη δε, κάτι που δε θα τον μπερδέψει καθόλου.

Doggy

Οι άντρες λατρεύουν αυτή τη στάση γιατί μάλλον τους ξυπνάει αρχέγονα ένστικτα. Οι γυναίκες πάλι, ανάλογα με την ανατομία τους την συμπαθούν ή και όχι. Κοινό μυστικό αποτελεί το ότι οι περισσότερες, όταν θέλουν να έρθει σε οργασμό ο σύντροφός τους τότε κάθονται στα τέσσερα γιατί εκείνος θα ολοκληρώσει εύκολα και γρήγορα. Για το update της στάσης και πάλι θα βοηθήσει ο φίλος μας το μαξιλάρι το οποίο θα βολέψει κυρίως εσένα για να απολαύσεις και εκείνον να βολευτεί, επομένως και τους δυο να φτάσετε πιο εύκολα στον οργασμό. Δοκιμάστε την κλίση, το ρυθμό και την ένταση σε διαφορετικά επίπεδα και βάλτε στο παιχνίδι λιπαντικό με το οποίο μπορείτε να χαϊδέψετε εσύ την κλειτορίδα σου κι εκείνος τους γλουτούς σου. Θα δώσει ένα παραπάνω kinky touch στη φάση.Σχετικά Άρθρα

Μπορεί το σεξ να λειτουργήσει ως αντικαταθλιπτικό;

Η σχέση ανάμεσα στην κατάθλιψη και το σεξ είναι περίπλοκη. Η κατάθλιψη μπορεί να «κλέψει» τη σεξουαλική ορμή του ανθρώπου,

Μια κακή σχέση μας..αρρωσταίνει!

Έρευνα δείχνει ότι οι δυνατές σχέσεις προλαμβάνουν τις ασθένειες, μας κάνουν να υιοθετούμε πιο υγιεινές συνήθειες και μας χαρίζουν μακροζωία.

Πες το στη Βέρα: “Έπαθα σοκ… ο άντρας μου είχε και δεύτερη οικογένεια!

Με λένε Αριάδνη και είμαι 41 ετών, με τρία παιδιά ηλικίας 12, 10 και 4 αντίστοιχα. Με τον άνδρα μου 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial