Στεγνό καθάρισμα και σκύλος!

Στεγνό καθάρισμα και σκύλος!

Αν κάνετε μπάνιο το σκυλί σας πολύ συχνά, περισσότερο από μια φορά το μήνα, διατρέχετε τον κίνδυνο για ξηροδερμία του δέρματος. Μια καλή λύση μεταξύ του κανονικού μπάνιου είναι το στεγνό καθάρισμα.

Το στεγνό καθάρισμα στον σκύλο σου, θα σε σώσει και θα σου λύσει τα χέρια!

Πώς γίνεται το στεγνό καθάρισμα στον σκύλο;

Υγρά μαντηλάκια: Τα μαντηλάκια αυτά είναι εμποτισμένα με καθαριστικό προϊόν αλλά με ειδικό pH, για να ταιριάζει µε εκείνο των ζώων. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε τοπικά είτε σε όλο το σώμα για φρεσκάρισμα. Μετά τη χρήση δεν χρειάζεται στέγνωμα ούτε φυσικά ξέβγαλμα.

Προϊόντα σε μορφή σπρέι: Ψέκασε τα συγκεκριμένα προϊόντα απευθείας στο τρίχωμα του σκύλου σου και κάνε του παράλληλα μασάζ. Στη συνέχεια σκούπισε καλά την επιφάνεια του κορμιού του σκύλου με ένα πανάκι κατά προτίμηση βαμβακερό και άσε το σκύλο σου να στεγνώσει καλά.

Καθαριστική πούδρα: Η πούδρα είναι ιδανική κυρίως για µακρύτριχα ζώα και ιδιαίτερα αυτά µε πρόβλημα λιπαρότητας. Για να τη χρησιμοποιήσεις πρέπει να τη ρίξεις ομοιόμορφα σε όλο το τρίχωμα του ζώου και να χτενίσεις καλά το τρίχωμα του με την ειδική βούρτσα.

Αφρός καθαρισμού: Ο αφρός καθαρισμού χρησιμοποιείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως και τα σπρέι. Θέλει και αυτός καλό μασάζ και σκούπισμα.Σχετικά Άρθρα

Χρειάζεται μπάνιο η γάτα σας;

Οι περισσότερες γάτες δεν απολαμβάνουν το μπάνιο. Σίγουρα έχετε δει πόσο σχολαστική είναι η γάτα σας με την καθαριότητά της.

Έρευνα αποκαλύπτει ότι πολλές σκυλοτροφές περιέχουν επικίνδυνα βακτήρια για ζώα και ανθρώπους!

Πολλές τροφές για σκύλους που έχουν ως βάση το ωμό κρέας, περιέχουν υψηλά επίπεδα δυνητικά επικίνδυνων βακτηρίων, τα οποία μπορούν

Μέχρι δύο κατοικίδια σε οικία και ένα σε διαμέρισμα!

Τα πάνω κάτω φέρνει η νέα προτεινόμενη νομοθεσία για τους σκύλους η οποία τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από τις Κτηνιατρικές

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial