Στέλλα Μιζεράκη: Αποκάλυψε την πλαστική που έκανε με τα χρήματα από το “Power of Love”!(video)

Στέλλα Μιζεράκη: Αποκάλυψε την πλαστική που έκανε με τα χρήματα από το “Power of Love”!(video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” μίλησε το πρωί της Πέμπτης, η Στέλλα Μιζεράκη και μίλησε για όλους και για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Power of love» μίλησε ανοιχτά για την σχέση που έχει με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα, τα επαγγελματικά της σχέδια και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε, με τα χρήματα από τη νίκη της στο “Power of Love”.

 «Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης και θέλω να ασχοληθώ, γι’ αυτό κι έκανα και τα σεμινάρια. Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις, αλλά πιστεύω ότι για να υποστηρίξουμε κάτι πρέπει να είναι και στα μέτρα μας. Μόλις γύρισα στην Ελλάδα από το Power of Love ήρθε η πρόταση για το “Σκάσε και κολύμπα”. Πιστεύω ότι αν είχα περισσότερο χρόνο να προετοιμαστώ και να γνωρίσω καλύτερα και το κόνσεπτ θα ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα».

Για όσα γράφονται για τη σχέση της με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα: «Χωρίς να θέλω να κρίνω, ή δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και την έρευνά τους ή απλά έχουν μια αντιπάθεια προσωπική προς εσένα ή προς κάποιους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όπως αυτό το άσχημο γεγονός που συνέβη με τον χαμό του Πάνου που έχει στεναχωρήσει κι έμενα και τη μητέρα του, είναι ψέματα όλα αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε συχνή επικοινωνία και πραγματικά με έχει στηρίξει, όπως κι εγώ προσπαθώ να την στηρίζω σε αυτό το άσχημο περιστατικό που έχουμε βιώσει».

Για το έπαθλο του “Power of Love”: «Πήρα τα χρήματα σχετικά πρόσφατα, τώρα μέσα στο καλοκαίρι. Έκανα δώρο στον εαυτό μου, μια αισθητική επέμβαση στο στήθος μου, και κράτησα και κάποια χρήματα για να τα επενδύσω κάπου που θέλω».Σχετικά Άρθρα

Τα “πήρε” άσχημα η Adele με θαυμάστρια! «Θα ήθελα να πω σε εκείνη, να σταματήσει να..” (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλη έγινε η Adele στην συναυλία της με την θαυμάστρια και η έκρηξη δεν άργησε να γίνει. Διέκοψε την συναυλία

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Κι όμως η μητέρα της έχει παίξει με τη Μέριλ Στριπ! (photo)

Ποια θα μπορούσε να ερμηνεύσει καλύτερα το ρόλο της…

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial