Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο ALPHA και το Έψιλον – Αυτός είναι ο λόγος!

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο ALPHA και το Έψιλον – Αυτός είναι ο λόγος!

Τι συνέβη με τα δυο κανάλια;

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι πρόσφυγες στο Συμβούλιο της Επικρατείας από ιδιωτικά κανάλια.

Πρόκειται για τον Alpha και το E-TV, σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.gr, και η προσφυγή αφορά στον διαγωνισμό χορήγησης των αδειών.

Ανάλογη προδικαστική διαδικασία ξεκίνησε και το Mega, υποστηρίζοντας πως το τίμημα της τιμής εκκίνησης των 3 εκατ. ευρώ είναι υψηλό, την ίδια ώρα που με επιστολή του το E-TV υποστήριζε, απευθυνόμενο προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, πως είναι χαμηλό και πως έπρεπε να οριστεί στα 35 εκατ. ευρώ, με την προϋπόθεση πως δεν θα χορηγηθούν άλλες άδειες εκ των τεσσάρων που θα προκηρυχθούν.

Στόχος του Φ. Βρυώνη ήταν να δείξει πως η αγορά πρέπει να μείνει κλειστή επί μια δεκαετία, διαφορετικά να υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσει την ανάλογη αποζημίωση.

Η κυβέρνηση, διά του Νίκου Παππά, απάντησε πως αν θέλει μπορεί να διαθέσει 35 εκατ. ευρώ για την άδεια. Όμως δέχεται να συζητήσει την ιδέα του Φ. Βρυώνη, για το τίμημα, να δοθεί, δηλαδή, τμηματικά και όχι εφάπαξ, όπως ορίζει ο νόμος. Προς τούτο θα κατατεθεί τροπολογία. Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση της συνδρομητικής τηλεόρασης υπάρχει ανάλογη ρύθμιση της καταβολής σε δόσεις του τιμήματος για απόκτηση 15ετούς άδειας.

ΠΗΓΗ: usay.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκλονιστικό βίντεο για την Ελλάδα που σαρώνει στα παγκόσμια βραβεία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς δελτίο και πάλι το Mega: Ποιες οι εξελίξεις στο κανάλιΣχετικά Άρθρα

5Χ5: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο

Ο κοροναϊός “χτύπησε” και τις Άγριες Μέλισσες

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχουμε λόγω κοροναϊού. Όλες οι τηλεοπτικές σειρές θα προβάλλονται από σήμερα σε επανάληψη. Ο κορονοϊός

Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την νέα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων!

Το Open ανακοίνωσε το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού από τη νέα τηλεοπτική

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial