Στον “αέρα” συμβόλαια τηλεαστέρων – Τι θα συμβεί στις 31 Αυγούστου

Στον “αέρα” συμβόλαια τηλεαστέρων – Τι θα συμβεί στις 31 Αυγούστου

Μόλις μια εβδομάδα πριν απο το μεγάλο φινάλε στο “θρίλερ” της αδειοδότησης καναλιών

Του Ανδρέα Σαρρή 

Το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου, περίπου 100 άτομα θα μπουν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας  και είναι άγνωστο πότε θα ξαναβγούν.

Πλήθος νομικών, οικονομολόγων, τεχνικοί και στελέχη επιχειρήσεων θα εγκατασταθούν σε δέκα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια και δεν θα βγουν αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης των τεσσάρων αναδόχων που θα έχουν στην κατοχή τους από μια τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, την οποία θα έχουν πληρώσει  εκατομμύρια ευρώ.

Οπως είναι αναμενόμενο δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα.

Σε περίπτωση που το εκάστοτε κανάλι αδειοδοτηθεί θα μπορεί να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του με το υπάρχον δυναμικό και τα συμβόλαιο να ισχύουν οπως έχουν συμφωνηθεί και όλα βαίνουν καλώς.

Μιλάμε κυρίως για συμβόλαια τηλεπαρουσιαστών  που βρίσκονται καθημερινά στην “πρώτη γραμμή” προβολής.

Τι πρόκειται να γίνει όμως στην περίπτωση που κάποιος τηλεοπτικός σταθμός δεν καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια ενω ισχύει ηδη κάποιο συμβόλαιο τηλεαστέρα, για κάποιο χρονικό διάστημα;

Να σημειώσουμε οτι μέσα στους όρους του συμβολαίου υπάρχει η προυπόθεση της “Πανελλαδικής εμβέλειας” οπότε σε περίπτωση που
που ένα κανάλι δεν καταφέρει να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια αυτόματα παύουν να ισχύουν οι όροι και οι προυποθέσεις του συμβολαίου που έχουν με τους τηλεαστέρες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο παρουσιαστής/στρια να μπορεί να διακόψει μονομερός την ισχύ του συμβολαίου χωρίς άλλες συνέπειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pasmina.gr  έχουν ήδη γίνει συζητήσεις απο τους τηλεαστέρες με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και επιχειρηματίες που διεκδικούν μια απο τις πολυσυζητημένες άδειες.

Οι εξελίξεις αναμένονται έντονες και άμμεσα!

Μείνετε συντονισμένοι! Σχετικά Άρθρα

Eurovision 2016: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όση ώρα οι περίπου 250.000.000 τηλεθεατές του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού, έβλεπαν διαφημίσεις, όσοι βρίσκονταν στον χώρο, είχαν την ευκαιρία να

Κατέρρευσε η Τάμτα στo X Factor…Της έκαναν “αέρα” για να συνέλθει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ήταν η Τάμτα στο χθεσινό X Factor. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: Ηθοποιός έριξε άκυρο στην παρουσιάστρια

«Αυτό που ήθελαν από μένα δεν με αντιπροσώπευε ως ηθοποιό». 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial