Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας αρπάζει την κόρη του και βγαίνει ξυπόλυτος στο χιόνι τη στιγμή του σεισμού των 7,2 Ρίχτερ στην Αλάσκα..! (photos+video)

Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας αρπάζει την κόρη του και βγαίνει ξυπόλυτος στο χιόνι τη στιγμή του σεισμού των 7,2 Ρίχτερ στην Αλάσκα..! (photos+video)

Ένα βίντεο που δείχνει την έκταση του σεισμού των 7,2 Ρίχτερ που χτύπησε την περασμένη Παρασκευή την Αλάσκα, έρχεται στο φως, από κάμερα ασφαλείας σε σπίτι.

Ο πατέρας αρπάζει το παιδάκι του και βγαίνει ξυπόλυτος έξω από το σπίτι, πατώντας στον χιονισμένο κήπο για να βρει ασφάλεια. Η κάμερα δείχνει το έδαφος να σείεται!

Η γυναίκα του βγαίνει τρέχοντας και ουρλιάζοντας τελευταία. Βλέπει την οικογένειά της και την αγκαλιάζει με αίσθημα ανακούφισης, αφού όλοι βγήκαν έξω χωρίς να τραυματιστούν.

Την ίδια ώρα τα πράγματα μέσα στο σπίτι «χόρευαν» στους ρυθμούς των Ρίχτερ, με αντικείμενα που βρίσκονταν σε τοίχους, αλλά και στο ταβάνι, να πέφτουν με πάταγο.Σχετικά Άρθρα

«Άχρηστος εγώ»; Το γράμμα ενός μαθητή της έκτης δημοτικού που συγκλονίζει!

Γονείς αφυπνιστείτε!! Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα μαθητή της ΣΤ Δημοτικού! «Ξημέρωσε. Νυστάζω..Δεν χόρτασα ύπνο.. Ακούω τη φωνή της μαμάς μου.. Τι

Σας λέει συνέχεια η κόρη σας ή ο γιος σας ψέματα… Δείτε τι πρέπει να κάνετε και τι ΟΧΙ..!

Έρχεται η στιγμή που τα παιδιά περνούν από την εποχή της απόλυτης αθωότητας, στον ενήλικο κόσμο της «πονηρίας» Είναι τότε,

56 ατελείωτες μέρες στη θερμοκοιτίδα – Διηγείται η Μυρτώ Κάζη…

Όσο κι αν προσπαθήσω να περιγράψω τα συναισθήματά μου με αυτό το άρθρο, ξέρω πως δεν θα τα καταφέρω. Γιατί

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial