Συγκλονιστικό βίντεο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου έγινε viral! (video)

Συγκλονιστικό βίντεο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου έγινε viral! (video)

Τα μέλη της ΕΜΑΚ κατάφεραν να διαβούν με σχοινιά το ποτάμι και να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Συγκλονιστικό βίντεο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δείχνει τη διάσωση δύο πολιτών, όταν το όχημα τους παρασύρθηκε από χείμαρρο.
Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανάρτησε στα ΜΚΔ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου που δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια χθεσινής επιχείρησης προς διάσωση δύο αντρών. Το όχημα των αντρών παρασύρθηκε από χείμαρρο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.

Στον επίσημο λογαριασμό της Υπηρεσίας στα ΜΚΔ έγραψαν:

Κατά την συνδυασμένη επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού, η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού , η ΜΑΕΠ της Αστυνομίας καταλυτική και σωτήρια για την διάσωση των δύο προσώπων από όχημα το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο ήταν η παρέμβαση της ομάδας ειδικών διασώσεων από χειμάρρους της ΕΜΑΚ όπου με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και εξειδικευμένης εκπαίδευσης της οποίας έτυχαν στο εξωτερικό τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην ξηρά.

Δείτε το βίντεο:Σχετικά Άρθρα

Pyramidos: Διασκεύασαν τον Ικαριώτικο αλά… ιαπωνικά! (video)

Το ιαπωνικό συγκρότημα το οποίο κατά καιρούς έχει διασκευάσει γνωστά ελληνικά τραγούδια επανέρχεται με ένα ακόμα, τον Ικαριώτικο! Το συγκρότημα

Περπατά στο βυθό με μια πέτρα και σπάει τα ρεκόρ! (video)

Η 26χρονη, Sofia Gomez Uribe που κατέχει ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση, διασχίζει μία μεγάλη διαδρομή στον βυθό της θάλασσας, της

Viral έγινε επική ατάκα του Robert Smith των Cure! (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το επικό σχόλιο που έκανε ο Robert Smith σε μια πολύ ενθουσιώδη

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial