Συγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: “Από ιατρικό λάθος ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση” (photo+video)

Συγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: “Από ιατρικό λάθος ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση” (photo+video)

Ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του 36χρονου αδερφού του, Σωτήρη και συγκεκριμένα για την αναπηρία του, η οποία προέκυψε έπειτα από ιατρικό λάθος.

«Είναι μια ιστορία που δεν έχω αναφέρει ποτέ σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος. Για εμένα πια ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός…», είπε αρχικά. Και κατόπιν εξομολογήθηκε: «Ο αδερφός μου γεννήθηκε κανονικά, λίγο πρόωρος, όμως όπως μου είπε η μητέρα μου, ένα ιατρικό λάθος, μια αμέλεια, τον άφησε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο και έγινε ότι έγινε. Οι γονείς μου του στάθηκαν φυσικά, είναι ήρωες για μένα, γιατί μετά τον Σωτήρη μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κι άλλο παιδί, εμένα και έπειτα την αδερφή μου. Είμαστε πολλοί δεμένοι…», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια τους γονείς του, οι οποίοι μέσα από το συγκεκριμένο «πρόβλημα» τον έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

«Με θυμώνει που η νοοτροπία του Έλληνα είναι έτσι που κοιτάει περίεργα. Απλά είναι κι ένας άνθρωπος αυτός… Έχω μαλώσει για τον Σωτήρη. Πιτσιρικάς έχω παίξει ξύλο για εκείνον, επειδή τον κορόιδευαν άλλα παιδιά και γελούσαν…», αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ εκμυστηρεύτηκε: «Ο Σωτήρης ζει από θαύμα. Είχαν πάρει την μητέρα μου τηλέφωνο και της είχαν πει ότι το παιδί δεν θα ζήσει. Έκανε την προσευχή της και σε μια ώρα άλλαξαν όλα…».Σχετικά Άρθρα

Γνωστή Ελληνίδα: “Έτριβε το στήθος της πάνω στον άντρα μου! Την έπιασα από το μαλλί και της έριξα ένα χαστούκι…” (video)

Στην αποκάλυψη ότι έριξε χαστούκι σε θαυμάστρια του συζύγου της, η οποία του τριβόταν, όπως τόνισε, πολύ προκλητικά, προχώρησε η

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ: “Δεν είμαι εύκολο φαγητό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι εννοεί η Βίκυ Κάβουρα ότι δεν είναι εύκολο φαγητό;

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial