Συμβουλές για να αυξήσετε την ερωτική σας επιθυμία!

Συμβουλές για να αυξήσετε την ερωτική σας επιθυμία!

Μήπως η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει επηρεάσει και τη διάθεσή σας για σεξ;
Αν η ερωτική σας διάθεση δεν «χτυπά κόκκινο» όπως παλιά, και βλέπετε την σεξουαλική σας ζωή με τον/την σύντροφό σας να παίρνει την κάτω βόλτα δείτε μερικά μικρά μυστικά για να τονώσετε τη σεξουαλική σας διάθεση.

1. Το σημαντικότερο για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή είναι να ενισχύσεις τη λίμπιντο σου. Μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια σε κάποιο σκεύασμα ή σε συγκεκριμένες τροφές που έχουν τέτοια δράση. Τα χαμηλά επίπεδα στη λίμπιντο σου, δεν περιορίζουν μόνο την επιθυμία σου για σεξ αλλά και τις επιδόσεις σου και σε άλλα πράγματα στην καθημερινότητά σου.

2. Περιόρισε το άγχος σου. Είναι πολύ ψηλά στη λίστα για μια ποιητική ζωή και αντίστοιχα και σε αυτή για καλύτερο σεξ. Όταν σκέφτεσαι συνεχώς τα θέματα στη δουλειά, τα οικογενειακά δράματα και τα προβλήματα με τους φίλους τότε το μόνο που θα θες να κάνεις στο κρεβάτι σου είναι να πέσεις και να κοιμηθείς. Η καλή διάθεση θα σε κάνει να έχεις περισσότερη όρεξη και ενέργεια επιστρέφοντας σπίτι σου.

3. Αν τα πράγματα δεν αλλάζουν για ένα μεγάλο διάστημα τότε ίσως πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Δεν είναι κακό να ζητάμε βοήθεια. Δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα αλλά αντίθετα ότι θέλουμε να φτιάξουμε τα πράγματα που πάνε λάθος. Σε όλους μπορεί να συμβεί σε κάποια φάση της ζωής τους να αντιμετωπίσουν κάποιο θέμα. Ένα ψυχολογικό σοκ ή ένα θέμα υγείας μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή παύση στην ερωτική σου ζωή.Σχετικά Άρθρα

12 διαφορετικοί τύποι οργασμού! Γνωρίστε τους όλους…

Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχουν 12 διακριτά είδη οργασμού στο σεξ; Και όμως, είναι αλήθεια!… Διαβάστε περισσότερα medicalland.gr

Οι τρεις στάσεις στο σεξ που αν της τελειοποιήσεις δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από εσένα!

Η αλήθεια είναι ότι μετά από καιρό τα ζευγάρια αποκτούν μια ρουτίνα στο σεξ! Ωστόσο  υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε

Η εξήγηση για την ανακήρυξη του Μάιου ως «Ο μήνας του αυνανισμού»!

Ο Μάιος είναι ο μήνας του αυνανισμού και στις 28/5 γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα του, αλλά πως προέκυψε αυτό; Διαβάστε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial