Συμβουλές για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Συμβουλές για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Συμβουλές για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια! Οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι πραγματικά ότι χειρότερο, ειδικά όταν σηκώνεσαι το πρωί και δεν έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου για να φροντίσεις να τις καλύψεις με το ανάλογο μακιγιάζ.
Το πρήξιμο αυτό, όπως ίσως να γνωρίζεις ήδη, εμφανίζεται όταν δεν κοιμόμαστε αρκετά και κουράζουμε τα μάτια μας. Γι’ αυτό εξάλλου εμφανίζεται σε όσους δουλεύουν για ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή, αλλά και σε όσους ξενυχτούν συστηματικά.

Δεν είναι όμως και κάτι τόσο τραγικό. Πολλές γυναίκες συγκρίνουν τις σακούλες με τους μαύρους κύκλους, αλλά προφανώς είναι δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις, μιας και υπάρχουν εύκολα tips ομορφιάς και για να κρύψεις τις σακούλες αλλά και για να μειώσεις το πρήξιμο!

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να φαίνεται το πρόσωπο σου φρέσκο και ξεκούραστο;

Ενυδάτωσε το πρόσωπο σου με κρύα κρέμα

Πριν ξεκινήσεις να κάνεις το μακιγιάζ σου θα πρέπει να βάλεις μια καλή ποσότητα από την ενυδατική κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείς. Φρόντισε μόνο να περιέχει τουλάχιστον 15 SPF.

Γενικότερα, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η ενυδάτωση παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο, καθώς το ξηρό δέρμα μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα με τις σακούλες.

Για να είναι πιο αποτελεσματική η περιποίηση του προσώπου σου όμως, θα πρέπει να βάλεις την κρέμα σου στο ψυγείο πριν την χρησιμοποιήσεις. Έτσι, όταν θα την βάλεις στο δέρμα σου, θα έχει μια πιο λεία εμφάνιση καθώς θα σφίξει το δέρμα σου.

Βάλε αγγούρι στα μάτια σου

Το ακούμε συνέχεια σαν λύση αλλά δεν το παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά. Χρειάζεται μόλις 15 λεπτά το υψηλό ασκορβικό οξύ που περιέχει το αγγούρι για να μειώσει την υγρασία και το πρήξιμο των ματιών. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Χρησιμοποίησε κίτρινο concealer

Το κίτρινο concealer είναι άκρως αποτελεσματικό τόσο για τους μαύρους κύκλους όσο και για το πρήξιμο. Για να καλύψεις την μπλε σκιά που αφήνουν οι μαύροι κύκλοι μαζί με τις σακούλες, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα λεπτό πινέλο για να απλώσεις καλά και ομοιόμορφα το concealer σε όλη την επιφάνεια.

Χρησιμοποίησε σκούρη σκιά ματιών στο μακιγιάζ σου

Χρησιμοποιώντας ένα σκούρο χρώμα σκιάς ματιών μπορείς αρκετά εύκολα να καλύψεις τα πρησμένα μάτια, με την ίδια επιτυχία που έχει και το concealer. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα φαίνονται τα μάτια σου πολύ μικρότερα. Γι’ αυτό όμως υπάρχει το eyeliner το οποίο θα τονίσει τα μάτια σου αν το βάλεις τόσο στο επάνω μέρος των ματιών σου όσο και στο κάτω.

Χρησιμοποίησε την τεχνική Yo-Tox

Η τεχνική Yo-Tox είναι στην ουσία το λίφτινγκ χωρίς όμως να χρειαστεί κάποια χειρουργική επέμβαση σε συνδυασμό με την yoga. Εξού και το Yo-Tox (Yoga-Botox). Τι θα πρέπει να κάνεις λοιπόν. Κάθισε σταυροπόδι και βάλε τους δείκτες των δακτύλων σου σε κάθε πλευρά της μύτης σου, κάτω από τις σακούλες και πίεσε ελαφρά για 5 με 10 δευτερόλεπτα. Η μέθοδος αυτή θα τονώσει τη ροή του αίματος προς την περιοχή των ματιών, μειώνοντας το πρήξιμο.Σχετικά Άρθρα

Sassy Water μειώνει την πρησμένη κοιλιά σε 60 δευτερόλεπτα! (video)

Μια συνταγή που μετατρέπει το συνηθισμένο νερό σε ένα θαυματουργό ρόφημα μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία σας. Περιέχει

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial