«Συναγερμός» στο Παλάτι λόγω κορονοϊού – «Τρόμος» για πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte

«Συναγερμός» στο Παλάτι λόγω κορονοϊού – «Τρόμος» για πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte

Ανήσυχα είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αυτό γιατί στο σχολείο που φοιτούν ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte υπάρχουν ύποπτα κρούσματα κορονοϊού.

Αρκετοί μαθητές έχουν αναφέρει ότι έχουν συμπτώματα γρίπης αφού επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία. Ένα ισπανικό περιοδικό (Vanitatis), ανέφερε ότι πλήθος μαθητών του σχολείου στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο πιστεύεται ότι έχει χτυπηθεί από κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι 4 παιδιά έχουν τα συμπτώματα που συνδέονται με τον κορονοϊό, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από το σχολείο των παιδιών του πρίγκιπα William και της Kate Middletton.

Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Όπως όλα τα σχολεία, παίρνουμε πολύ σοβαρά τις υποψίες για τον κορονοϊό καθώς όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να μην εξαπλωθεί. Πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν ύποπτα συμπτώματα. Αυτοί πάντως παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να φανεί το τι ακριβώς έχουν. Φυσικά, όλοι οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά και σύντομα ίσως κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.», φέρεται να δήλωσε στο ισπανικό ειδησεογραφικό site «El Confidencial» πηγή από το σχολείο των παιδιών του πρίγκιπα William και της Kate Middletton επιβεβαιώνοντας ότι έχουν παρθεί τα ανάλογα μέτρα.

Σε λιγότερες από 24 ώρες, έκλεισαν 26 σχολεία σε όλη την Μεγάλη Βρετανία ως μέσο πρόληψης του κορονοϊού καθώς αρκετοί από τους ανθρώπους που είτε εργάζονται είτε φοιτούν σε αυτά έχουν επιστρέψει από ταξίδια τους στην Βόρεια Ιταλία.Σχετικά Άρθρα

Γρηγόρης Πετράκος για το σπότ του Χρήστου Λούλη: «Έχει καταλάβει και παρόλα αυτά κάνει τον παπαγάλο τους…»

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε να αποσύρει το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείας,

Ανδρέας Γεωργίου: Η sexy φωτογραφία του “έριξε” το instagram! (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία που ανέβασε προκάλεσε “σεισμό”. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial