Συνέντευξη Γιώργου Τράγκα στο ATLAS TV της Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη Γιώργου Τράγκα στο ATLAS TV της Θεσσαλονίκης

O Γιώργος Τράγκας μίλησε για όλα στην εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Χρήστος Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου στο Atlas tv της Θεσσαλονίκης.

O επικεφαλής του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» κατήγγειλε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι προωθεί ταπεινωτικές εθνικές υποχωρήσεις. Ο Γιώργος Τράγκας έστρεψε τα βέλη του και προς την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι ο Τσίπρας πλήγωσε βαθύτατα τον Ελληνικό λαό με τις Πρέσπες και ότι η υπόθεση του Αιγαίου θα εξελιχθεί σε «Πρέσπες 2» του Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» επεσήμανε με έμφαση ότι όσα λέγονται από την κυβέρνηση για την οικονομία είναι εξωπραγματικά, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη όταν ο μισός πληθυσμός δεν κοιμάται τα βράδια, αγωνιώντας για το πότε θα του πάρουν το σπίτι οι τράπεζες.

Ο Γιώργος Τράγκας μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο κ. Βελόπουλος πολιτικά σιωπηλός, στηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παρακολουθήστε όλoκληρη την συνέντευξη:Σχετικά Άρθρα

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ «ΑΝΑΨΕ» ΦΩΤΙΕΣ: «Μπήκε, βγήκε τρέσα δεν έπεσε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Τα “έσπασε” όλα η Lady Gaga! Τι κάνει στην Ελλάδα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως η Lady Gaga ήρθε Ελλάδα για μια εμφάνιση στο σόου. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Tζούλια Αλεξανδράτου: Σε hot reality στη Μύκονο, με τη Μαρία Αλεξάνδρου!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει σε reality show μαζί με την Μαρία Αλεξάνδρου. Το reality show αυτό

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial