Συνεργασία έκπληξη! Beyonce και adidas συνεργάζονται και οι athleisure εμφανίσεις μας δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιες!

Συνεργασία έκπληξη! Beyonce και adidas συνεργάζονται και οι athleisure εμφανίσεις μας δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιες!

Η Beyonce μπαίνει στην οικογένεια της adidas δίνοντας πάντα έμφαση στις γυναίκες.

Ο παγκόσμιος κολοσσός των αθλητικών ειδών ανακοίνωσε την Πέμπτη 4 Απριλίου (η Beyonce πάντα αγαπά τον αριθμό 4) ότι ξεκινά την συνεργασία του με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια για την δημιουργία ενδυμάτων και υποδημάτων, στο πλαίσιο της επανεμφάνισης της σειράς Ivy Park.

«Αυτή είναι η συνεργασία όλης μου της ζωής», δήλωσε η Beyoncé.

«Η adidas είχε τεράστια επιτυχία στην μετατόπιση των δημιουργικών ορίων. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία που τοποθετεί τη δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική ευθύνη στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. Προσβλέπω στην επανεκκίνηση και την επέκταση της «Ivy Park» σε πραγματικά παγκόσμια κλίμακα μαζί με ένα αποδεδειγμένο, δυναμικό ηγέτη.»

Η Beyoncé και η adidas είναι συνεργάτες εκ του φυσικού, διαθέτοντας αμφότεροι σεβασμό και αφοσίωση στη δημιουργικότητα, στην ισότητα και στους δημιουργούς.

Beyonce και η adidas συνεργάζονται και οι athleisure εμφανίσεις μας δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιες!

Η συνεργασία adidas x Beyoncé θέλει να εμπνεύσει νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, να σπάσει τα στεγανά και να ξεπεράσει τα στερεότυπα του γυναικείου αθλητικού ρουχισμού. Αποτέλεσμά της θα είναι η συν-δημιουργία συναρπαστικών νέων προϊόντων, από performance μέχρι lifestyle και ενός μοναδικού προγράμματος για την ενδυνάμωση αθλητών, δημιουργών και ηγετών από κάθε κοινωνικό background.

«Η Beyoncé είναι ένας εικονικός δημιουργός αλλά και ένας αποδεδειγμένος ηγέτης των επιχειρήσεων και μαζί έχουμε την ικανότητα να εμπνεύσουμε αλλαγές και να ενδυναμώσουμε την επόμενη δημιουργία», πρόσθεσε.

Η adidas δηλώνει ενθουσιασμένη που καλωσορίζει την Beyoncé στην οικογένεια της.

Ανυπομονούμε.


Tags Άρθρου:
AdidasBeyonceIvy ParkΜΟΔΑ

Σχετικά Άρθρα

MAD Video Music Awards: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! (photo)

Με άκρως καλοκαιρινή και φωτεινή διάθεση περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των MAD Video Music Awards 2019, οι celebrities της εγχώριας

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial