Συντετριμμένη η Βασιλική Παναγιωτοπούλου στην κηδεία του Θέμου (photos+video)

Συντετριμμένη η Βασιλική Παναγιωτοπούλου στην κηδεία του Θέμου (photos+video)

Ο Θέμος Αναστασιάδης «έφυγε» σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με τα παιδιά του.

Για 1,5 χρόνο ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής έδινε μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Θέμος διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, όσο και τα τρία παιδιά τους βρισκόταν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του. Και δυστυχώς την Κυριακή τον αποχαιρέτησαν.

Το τελευταίο αντίο στο Θέμο Αναστασιάδη είπαν την Κυριακή το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά σχεδόν όλος ο δημοσιογραφικός, ο πολιτικός και ο καλλιτεχνικός κόσμος. Σε αυτούς όμως που θα λείψει πολύ ο γνωστός δημοσιογράφος είναι η αγαπημένη του σύζυγος Βασιλική Παναγιωτοπούλου που στάθηκε δίπλα του βράχος την περίοδο της ασθένειάς του αλλά και στα τρία του παιδιά. Την Αλίκη, τον Βύρωνα και τη Φιλιώ. Η Βασιλική με τα παιδιά έφθασε νωρίς στην εκκλησία κρατώντας ένα τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της!Σχετικά Άρθρα

Η Αντζελίνα Τζολί στον Πειραιά! Δίπλα στους πρόσφυγες η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως (video – photos)

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, η οποία προσγειώθηκε στο

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ ΦΙΝΟΥ: «ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ@@@@Σ…»

Η Καίτη Φίνου μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, δίνει τη δική της απάντηση

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial