Tα 4 κρυφά σου όπλα για να είσαι το καλύτερο σεξ της ζωής του

Tα 4 κρυφά σου όπλα για να είσαι το καλύτερο σεξ της ζωής του

Ως γνωστόν οι άντρες βαριούνται πιο εύκολα και γρήγορα από εμάς τις γυναίκες κάτι που σημαίνει ότι αναζητούν μονίμως το καινούριο στο σεξ, και όχι μόνο δυστυχώς. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις καινούριες κινήσεις στο… ρεπερτόριό σου, έτσι για να τον εντυπωσιάσεις και να τον κάνεις να σε βλέπει ως την απόλυτη θεά του σεξ; Εμείς σου έχουμε 4 κινήσεις ματ για να του δείξεις ποιος κάνει κουμάντο εδώ πέρα.

1. Παίξε ένα παιχνίδι: Γενικότερα δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά στους άντρες αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, όλων των ειδών. Από το ποδόσφαιρο μέχρι τα… ερωτικά. Οπότε, σε περίπτωση που η διάθεσή σου είναι τέτοια, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστεί. Καθώς λοιπόν του κάνεις στοματικό, ζήτησέ του να σου περιγράψει την μεγαλύτερη φαντασίωσή του, με ανατριχιαστικές φυσικά λεπτομέρειες. Το αν θα την ικανοποιήσεις ή όχι, είναι στο δικό σου χέρι. Αλλά όπως και να’ χει, ειδικά αν ο παρτενέρ σου είναι εγκεφαλικός τύπος, μόλις τον έκανες… τούρμπο! Και να σου πούμε και κάτι; Να μην του την ικανοποιήσεις. Την επόμενη φορά.

2. Γίνε… σκληρή: Και σε περίπτωση που θέλεις να τον ανεβάσεις σε άλλη διάσταση, ήρθε η ώρα να γίνεις σκληρή και αδυσώπητη. Δεν ξέρουμε αν έχεις ακούσει για το BDSM, φυσικά και έχεις ακούσει, εντάξει. Δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου super εξοπλισμό, αρκούν τα βασικά. Δέστου τα χεράκια λοιπόν, και άρχισε να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου, σε καίρια σημεία, τα οποία στα έχουμε πει 1 εκατομμύριο φορές. Το γεγονός, ότι θα είναι δεμένος και ουσιαστικά υποχείριό σου, όχι μόνο θα τον ερεθίσει αλλά θα τον κάνει σχεδόν να σε παρακαλέσει για να τον λυτρώσεις.

Έξυπνες και αποτελεσματικές δικαιολογίες για να αποφύγουν οι γυναίκες τον στοματικό έρωτα

3. Μίλα του βρώμικα: Αλλά μη φανταστείς τα απλά και παρωχημένα. Όσο εκείνος λοιπόν είναι δεμένος, το συγκεκριμένο έρχεται σε άμεση συνάρτηση με το νούμερο 2, άρχισε να του ψιθυρίζεις στο αυτί όλα αυτά που θα ήθελες να σου κάνει, αλλά στην προκειμένη δεν μπορεί. Μετά πέρνα μία βόλτα από εμάς να σου δώσουμε συγχαρητήρια!

4 πράγματα που ένας άντρας «πεθαίνει» να σου πει αλλά… φοβάται

4. Εναλλάξ στοματικό: Και αφού έχεις κατακτήσει το σεβασμό μας, τον οποίο δεν τον χαρίζουμε έτσι εύκολα και απλά, ήρθε η ώρα να απογειώσεις τη σεξουαλική αυτή εμπειρία σου, με μία κίνηση την οποία θα μνημονεύει για πολύ καιρό. Το εναλλάξ στοματικό, δεν είναι σε καμία περίπτωση η γνωστή και μη εξαιρετέα στάση 69. Όταν λέμε εναλλάξ το εννοούμε με κάθε σημασία της λέξης. Κάντου εσύ για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ζήτησέ του να σου κάνει εκείνος. Σου μιλάμε για εμπειρία τώρα όχι αστεία.


Tags Άρθρου:
SEXκρυφάόπλα

Σχετικά Άρθρα

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που περπατάει μια γυναίκα…για τον οργασμό της!

Επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν. Διαβάστε περισσότερα

Γιατί οι άντρες απατούν;

Το θέμα της απιστίας έχει απασχολήσει την ανθρωπότητα από την πρώτη μέρα που ο homo sapiens περπάτησε στον πλανήτη. Έχεις

ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΩΝ: Δες πως να τις αντιμετωπίσεις

Τα είδη των πεθερών ή πολύ απλά βαράτε βιολιτζίδες. Θέμα καυτό και τσουρουφλιστό. Γιατί έχουν καεί γούνες νυφών ανά τον

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial