Τα χρώματα που μισούν οι άνδρες στα χέρια και στα πόδια των γυναικών! (photos)

Τα χρώματα που μισούν οι άνδρες στα χέρια και στα πόδια των γυναικών! (photos)

Το φετίχ των περισσότερων γυναικών το καλοκαίρι είναι τα νύχια! Χρώματα, σχέδια, χρυσόσκονες παντού.
Οι άντρες ομολογουμένως παρατηρούν τα νύχια της γυναίκας. Υπάρχει όμως κάποιο αντικειμενικά κοινό γούστο. Τους φαίνονται σέξι τα κόκκινα νύχια ή τα θεωρούν κιτς;

Αρχικά, πριν παρουσιάσω τα χρώματα που έχουν μπει black list, θα αναφερθώ σε αυτά που αρέσουν στους άνδρες και είναι κυρίως τα ρομαντικά και απαλά χρώματα. Οι περισσότεροι προτιμούν, μπεζ – nude, το γαλλικό, το κλασσικό κόκκινο, το άσπρο και τις αποχρώσεις του ροζ και του φουξ.

Τι δεν αρέσει στους άντρες;

Τα σχέδια, τα κρύσταλλα και οτιδήποτε κάνει τα νύχια να μοιάζουν με καμβά χειροτεχνίας οι άντρες το αντιμετωπίζουν σαν κάτι πολύ περίεργο και κάποιες φορές απωθητικό.

Το μαύρο


Παρόλο που έχει καθιερωθεί σε χέρια και πόδια τα τελευταία 5 χρόνια και οι γυναίκες το θεωρούν σικάτο και κομψό, οι άντρες το μισούν.

Το καφέ


Δεν χρειάζεται να αναλυθεί γιατί απαξιώνεται τόσο αυτό το χρώμα, προφανώς οι άντρες το συνδέουν με μια συγκεκριμένη ανάγκη τους, που δεν είναι ούτε ο καφές, ούτε η σοκολάτα. Οι γυναίκες το λατρεύουν ειδικά το χειμώνα.

Το πετρόλ -Ή βεραμάν -Ή πράσινο -Ή γρασιδί


Ο μέσος άντρας δεν ξέρει καν πως να περιγράψει αυτές τις αποχρώσεις, ενώ οι γυναίκες τα αποκαλούν απλώς mojito color. Είναι αυτό το έντονο σκούρο πράσινο με μια δόση μπλε, που συνεχίζει να τους ξενερώνει όπως και το μαύρο.

Το σκούρο μωβ


Δεν έχουν θέμα με το απαλό μωβ, μάλιστα το κατατάσσουν στα γλυκά χρώματα, το σκούρο, μπαίνει στη μαύρη λίστα με τα υπόλοιπα σκούρα. Γενικώς τα σκούρα δεν είναι το φόρτε του άντρα. Το καθένα για άλλους λόγους.

To ποντικί


Άοσμο, άχρωμο και κυρίως προκαλεί ερωτηματικά για το πώς οι γυναίκες επιλέγουν τα βάψουν τα νύχια τους με χρώμα από ζώο που φοβούνται.

Το πορτοκαλί


Μπορεί να μην είναι σκούρο χρώμα, μπορεί να είναι ένα άκρως καλοκαιρινό και χαρούμενο, όμως για τον άντρα το πορτοκάλι δεν είναι ωραίο.

Το μουσταρδί


Αυτό ακριβώς το χρώμα που τους θυμίζει τα σουβλάκια. Όταν οι άντρες το βλέπουν στη γυναίκα, νομίζουν ότι έφαγε με τα χέρια και δεν σκουπίστηκε.

Το λαχανί


Άλλο ένα καλοκαιρινό και δροσερό χρώμα που ο άντρας απεχθάνεται. Απεχθάνεται να φάει οτιδήποτε σε αυτό το χρώμα, πόσο μάλλον να το βλέπει σε νύχι.

Το κόκκινο


Κι όμως, αυτό το φλογερό χρώμα, υπάρχει μια μικρή μερίδα ανδρών που το απεχθάνεται. Το θεωρούν «δεύτερο», τους θυμίζει τραγουδίστριες στην εθνική οδό και δεν θέλουν να το βλέπουν ούτε σε πόδι, ούτε σε χέρι. Αυτή η μερίδα των ανδρών όμως, είναι οι ίδιοι, που το άβαφο νύχι δεν τους χαλάει, ίσα ίσα το προτιμούν. Μόνο για κανένα γάμο ή βαφτίσια θα δικαιολογήσουν το γαλλικό και ένα πολύ απαλό ροζ.

Τα πολλά σχέδια πάνω στο νύχι


Τα λουλουδάκια, τα φιογκάκια και κάθε είδους σχέδιο προκαλούν πονοκέφαλο και μόνο που θα πρέπει να τα παρατηρήσει κάποιος, ή να τα αποφύγει πολλές φορές γιατί προεξέχουν.

Τα μυτερά νύχια γενικά


Τα βλέπουν ως μια μακροπρόθεσμη απειλή σε ότι αγγίξουν. Τους θυμίζει πορνό ταινίες με βίαιο τέλος για τον πρωταγωνιστή.Σχετικά Άρθρα

Οι πιο ευεργετικές φυσικές μάσκες ματιών!

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη σε ολόκληρο το σώμα μας και γι αυτό το λόγο θα πρέπει

Φτιάξτε μόνες σας το δικό σας άρωμα

Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι μερικά συστατικά, λίγος χρόνος και το δικό σου εξαιρετικό γούστο, για να φτιάξεις το νέο

Πανάδες: Η σπιτική μάσκα προσώπου που σβήνει τις διχρωμίες!

Μία σπιτική μάσκα με τρία φυσικά υλικά που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι και να εφαρμόσετε στο δέρμα σας για

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial