Τα «παιχνίδια χωρίς σύνορα» επιστρέφουν στην ελληνική τηλεόραση!

Τα «παιχνίδια χωρίς σύνορα» επιστρέφουν στην ελληνική τηλεόραση!

Μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών τη δεκαετία του ’90 επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» επιστρέφουν ξανά μετά πολλά χρόνια απουσίας στο κανάλι του ΣΚΑΙ. Τον ρόλο του παρουσιαστή για την ελληνική τηλεόραση θα αναλάβει ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος έβαλε σε αναμονή την εκπομπή του για να παρευρεθεί στα γυρίσματα των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα που γίνονται στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα γίνουν στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Ισπανία και βέβαια, στην Ελλάδα.

Η προβολή των 6 επεισοδίων προγραμματίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν, στις αρχές του 2020.

Τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ξεκίνησαν το 1965 ως η διεθνής εκδοχή του γαλλικού προγράμματος Intervilles. Η ιδέα ανήκε στον Στρατηγό Σαρλ ντε Γκωλ και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες.

Η Ελλάδα πήρε μέρος από το 1993 μέχρι το 1999. Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές, για παράδειγμα η ΕΡΤ δαπανούσε κάθε χρόνο για την σειρά περίπου 100 εκατομμύρια δραχμές (283.203 ευρώ).

Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, το θρυλικό πρόγραμμα επιστρέφει στις οθόνες μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραγωγή των νέων Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα δεν θα την έχει η EBU αλλά η εταιρεία Banijay η οποία είναι γνωστή για τις εκπομπές Popstars, Fort Boyard & 71 Degrees North. Τα δικαιώματα των εκπομπών δεν τα είχε η EBU, αλλά ήταν ο συντονιστής της διοργάνωσης. Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα θα μεταδοθεί από μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της Ευρώπης.Σχετικά Άρθρα

«Σφαγή» για τις τηλεοπτικές άδειες! Τουλάχιστον 5 υποψήφιοι για 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας – Αίτηση «μυστήριο» από τη Θεσσαλονίκη – Ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα!

Άλλες δύο αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό για τη διεκδίκηση των 4 τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας κατατέθηκαν σήμερα, μετά την αίτηση

Τέλος γνωστός δημοσιογράφος από τον Alpha: Η δημόσια ανακοίνωση στο instagram και τα καρφιά… (photo)

Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τον Alpha, αλλά εδώ και λίγες ώρες δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του σταθμού. Ο

Τηλεοπτική πρωτοφανής σφαγή: Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο EPSILON βουλευτές και δημοσιογράφοι (video)

Άγριος τηλεοπτικός καβγάς, χωρίς προηγούμενο, συνέβη πριν λίγη ώρα.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial