Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ο Τούρκος χάκερ μου ζήτησε λεφτά για να μου δώσει πίσω το λογαριασμό μου» – Η απάντηση του ηθοποιού (photo+video)

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ο Τούρκος χάκερ μου ζήτησε λεφτά για να μου δώσει πίσω το λογαριασμό μου» – Η απάντηση του ηθοποιού (photo+video)

Θύμα Τούρκων χάκερς στον λογαριασμό του στο Instagram έπεσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τα social media δέχτηκε ένα μήνυμα που του ζητήσουν να επιβεβαιώσει τους κωδικούς πρόσβασής του στο προφίλ του, με αποτέλεσμα να του «χακάρουν» τελικά τον λογαριασμό.

Στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται», ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για το γεγονός αυτό.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Από ότι μου είπαν στο τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι οι Τούρκοι είναι πολλοί χάκερς και δεν υπάρχει προετοιμασία εδώ στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι εκεί είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν αλλά θα πρέπει να μας πούνε με απλούς τρόπους πως μπορούμε να διασφαλιστούμε όσοι είμαστε στο Ίντερνετ γιατί είναι ξέφρεγκο αμπέλι. Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου, το είδα ως ένα μάθημα αυτό που έγινε.

Τελικά ο ηθοποιός, προτίμησε να κάνει νέο λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε το μήνυμα που έστειλε στον Τούρκο χάκερ.

«Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι 😁
Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λίτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου ( μετάφραση από τα αγγλικά) :
“Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.
Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων.
Σε συγχωρώ. “

Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου!
Ευγνώμων 🙏🙏🙏»Σχετικά Άρθρα

Η Σάλμα Χάγιεκ αποχαιρετά το 2020 με το μπικίνι της! (photos)

Η Μεξικάνα σταρ του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ, αποχαιρετά το 2020 από μια εξωτική παραλία όπου θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά. Η

Η τελευταία εκθαμβωτική φωτογράφιση της Μισέλ Ομπάμα ως Πρώτη Κυρία! (photos)

Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας, ως η πιο κλασσάτη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. 60 SHARES Share on Facebook

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial