Θέλετε την τέλεια επιδερμίδα της Emily Ratajkowski; Αυτό είναι το κόλπο που ακολουθεί

Θέλετε την τέλεια επιδερμίδα της Emily Ratajkowski; Αυτό είναι το κόλπο που ακολουθεί

Δεν παραλείπει ποτέ να…

Σύμφωνα με την Emily Ratajkowski, το τρικ για να διατηρεί λαμπερή επιδερμίδα της είναι πιο απλό και εύκολο απ’ ό,τι φαντάζεσαι! Η απάντηση που έδωσε χαρακτηριστικά στο Harper’s Bazaar είναι:

«Πριν ξαπλώσω στο κρεβάτι, πίνω νερό και ξεβάφομαι… Επίσης, κοιμάμαι καλύτερα στο κρεβάτι μου, γεγονός που είναι πολύ κακό, γιατί- η αλήθεια είναι πως- δεν κοιμάται στο κρεβάτι μου αρκετά»!

emily ratajkowski photoshoot for revolve clothing 2014 1

Και ναι, αυτό είναι ξεκάθαρη αδικία από τη μία πλευρά (γιατί μάλλον το DNA έχει λειτουργήσει θαυμάσια στην περίπτωση της Emily και δεν χρειάζεται να προσθέσει κι άλλα βήματα στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της), από την άλλη πλευρά το top model μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε επανάληψη στους βασικούς κανόνες του beaute μας και πιο συγκεκριμένα στον κανόνα του ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ και γενικότερα στον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας μας από τους ρύπους και το μακιγιάζ!

πηγή: queen.gr


Tags Άρθρου:
Emily RatajkowskiΟΜΟΡΦΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Η make up collection της Kylie Jenner για τον Άγιο Βαλεντίνο! (photos)

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η Kylie Jenner αποφάσισε να δημιουργήσει τη Valentine Collection, υιοθετώντας, μάλιστα, ένα καινούριο

Ordinary Caffeine Solution: Ένα θαύμα των 7 ευρώ!

Το Ordinary Caffeine Solution είναι μια κρέμα ματιών που στοιχίζει λιγότερο από 10 ευρώ και αξίζει πολλά. Το εν λόγω

Τα απόλυτα Beauty Must-Haves για την πιο Sexy Valentine’s Day

Είτε έχεις κανονίσει μία ρομαντική έξοδο για την Ημέρα των Ερωτευμένων ή ακόμη καλύτερα μία βραδιά στο σπίτι γεμάτη εκπλήξεις

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial