Θέμος Αναστασιάδης: Το τελευταίο «αντίο» στην Κηφισιά.

Θέμος Αναστασιάδης: Το τελευταίο «αντίο» στην Κηφισιά.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Θέμο Αναστασιάδη.

Συνάδελφοι, συνεργάτες, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν, από την ημέρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός, δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατό του μέσα από τα social media.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Θέμος διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, όσο και τα τρία παιδιά τους βρισκόταν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του και πίστευαν ότι θα είναι κάτι που θα ξεπεραστεί. Τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 13:30 το μεσημέρι ψάλθηκε η εξόδιος ακολουθία από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά (Πολιτεία-Κοκκιναράς) και έπειτα η σορός οδηγήθηκε στο νεκροταφείο. Αξίζει να σημειωθεί πώς, λίγα 24ωρα πριν από το «τελευταίο «αντίο», στον Θέμο Αναστασιάδη, η οικογένειά του απηύθυνε παράκληση αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (Τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται από πολλές ιδιότητες. Κάθε μία προσφέρει το δικό της ενδιαφέρον και…διαφέρον. Με την έννοια ότι μπορεί για τη μία ιδιότητα να θαυμάζεις κάποιον και μια άλλη να τον μέμφεσαι. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας άνθρωπος πολλώ ιδιοτήτων που η κάθε μία κατεδάφιζε την άλλη.

 Σχετικά Άρθρα

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: Ο σκληρός δίσκος με τους τραμπουκισμούς που εξαφανίστηκε

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Άνδρας έκοψε τις φλέβες του μέσα στον ΟΑΕΕ! – «Τα έχω πληρωμένα όλα, γιατί με ταλαιπωρείτε….» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Στο νοσοκομείο της Λαμίας διακομίστηκε πριν από λίγο 65χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος έβγαλε τον σουγιά και έκοψε το

06 Μαρτίου 1994 – Μπορεί να την… έκανε εκείνο το πρωί, όμως η Μελίνα, είναι ακόμα παρούσα…

Ήταν μία συννεφιασμένη μέρα του 1994, λίγο πριν το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου, όταν τα ελληνικά κανάλια διακόπτουν το πρόγραμμά

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial