Θυμάστε τη σέξι Βερόνικα Αργέντζη από το “Τμήμα Ηθών”; Δείτε πώς είναι σήμερα! (video)

Θυμάστε τη σέξι Βερόνικα Αργέντζη από το “Τμήμα Ηθών”; Δείτε πώς είναι σήμερα! (video)

Η Bερόνικα Αργέντζη μπορεί να έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον χώρο της υποκριτικής την δεκαετία του ’90, αλλά κατάφερε ν’ αφήσει το αποτύπωμα της.

Ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols των 90s, όπου οι περισσότεροι την θυμούνται από την σειρά «Τμήμα Ηθών» όπου έκανε την αστυνομικό.

Τα χρόνια που ακολούθησαν μετά το τέλος του σίριαλ, η ηθοποιός αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα. Σήμερα, η Βερόνικα Αργέντζη επιστρέφει και μιλάει στο “Πρωινό” και την Μαίρη Αρώνη για τα χρόνια που πέρασαν και για τις τωρινές της δραστηριότητες:

«Ο κόσμος κάποια στιγμή με ρωτούσε «απέχετε, για ποιο λόγο, θα θέλατε να γυρίσετε» και απαντώ ότι ήταν η στιγμή η κατάλληλη για μένα που θέλησα να βγάλω τον εαυτό μου μέσα από αυτόν τον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης για να βρω την εσωτερική πηγή που μου έδινε δύναμη και ήταν η γέννηση της κόρης μου. Δεν πετώ καθόλου αυτά τα χρόνια που πέρασα δίπλα στο παιδί μου, ίσα ίσα ήταν πάρα πολύ χρήσιμα, έκανα πολλά πράγματα. Έλειπα 13 χρόνια. Επέστρεψα γιατί αισθάνθηκα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Το Τμήμα Ηθών ήταν μια μεγάλη επιτυχία, με προβλημάτισε όλο αυτό. Αν δεν έχεις δοξομανία, δεν θέλει κανένα ρίσκο».Σχετικά Άρθρα

Η τραγική ζωή της Mia Farrow! O θάνατος των τριών παιδιών της και η φυγή την κόρης της με τον Woody Allen

Όταν όλοι ασχολούνται με το διαζύγιο Jolie-Pitt, μια γυναίκα έχασε το τρίτο της παιδί σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Η “ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ” ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Όταν τους δεις… δεν θα ξανά σχολιάσεις το Πάσχα στο χωριό

Η βασιλική οικογένεια πηγαίνει στην εκκλησία για να γιορτάσει το Πάσχα…

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial