Τι είναι το micro-cheating; Θεωρείτε απιστία;

Τι είναι το micro-cheating; Θεωρείτε απιστία;

Ενώ η σωματική απιστία είναι εύκολο να προσδιοριστεί, η συναισθηματική απιστία και το micro-cheating κατατάσσονται στη γκρίζα ζώνη.

Τι είναι το micro-cheating;
«Το micro-cheating είναι μια σειρά από μικρές πράξεις που δείχνουν ότι ένας άνθρωπος δείχνει συναισθηματικό ή σωματικό ενδιαφέρον για κάποιον άλλο, εκτός της σχέσης του», λέει η ειδικός Melanie Schilling.

«Μερικά σημάδια του micro-cheating είναι τα μηνύματα και γενικά η επικοινωνία με άλλα άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό δείχνει ότι φλερτάρετε, όμως αν αισθάνεστε ότι έχετε κάτι να κρύψετε από τον σύντροφό σας, ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί το κάνετε», λέει η Schilling.

Το να κρύβεσαι είναι μάλλον το πρώτο καμπανάκι που πρέπει να σε ταρακουνήσει και να σε βάλει σε σκέψεις. Το να μιλάς εσύ ή ο σύντροφός σου με τους πρώην σας στο Facebook και το κάνετε υπό άκρα μυστικότητα, κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας.

Θες λίγα ακόμα παραδείγματα;

-Η αποθήκευση μίας επαφής στο κινητό με άλλο όνομα.

-Το μόνιμα γυρισμένο κινητό όταν είστε οι δυο σας.

-Επικοινωνία (φλερτ) στα social media με αγνώστους ακόμα και πρώην συντρόφους.

-Κρυφά τηλεφωνήματα

Αν νιώθεις πως η συμπεριφορά του συντρόφου σου επηρεάζει τη σχέση σας αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του μιλήσεις με ειλικρίνεια για όσα σε προβληματίζουν. Οι γραμμές της απιστίας είναι πολύ λεπτές γι” αυτό πριν δράσεις, ηρέμησε και συζήτα όσα σε απασχολούν μαζί του.Σχετικά Άρθρα

Οι 10 χειρότερες δικαιολογίες για να σε… «σουτάρει» χωρίς κλάματα!

Πάνω που εσύ περνάς μια χαρά στη σχέση σου και όλα «μέλι γάλα».. και όλα αυτά τα ωραία, σου σκάει

Η εκδίκηση της γυναίκας: Δείτε άντρες να κάνουν αποτρίχωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αυτό το βίντεο ίσως οι άντρες σταματήσουν να ειρωνεύονται τις γυναίκες.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial