Τι να κάνεις για να μην σε θεωρεί ο σύντροφος σου δεδομένη!

Τι να κάνεις για να μην σε θεωρεί ο σύντροφος σου δεδομένη!

Είστε καιρό μαζί, έχεις αφοσιωθεί πολύ στη σχέση σας, του κάνεις όλα τα χατίρια. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αρκετά πιθανό ο σύντροφος σου να σε θεωρεί δεδομένη και να σταματάει να σε διεκδικεί. Αν αυτό έχει ήδη συμβεί, φρόντισε να αλλάξεις τακτική και να κάνεις την έκπληξη. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξέρει από πού του ήρθε!

Αγνόησέ τον

Δεν είπαμε να το κάνεις συνέχεια αλλά που και που λίγη αδιαφορία δεν κάνει κακό. Τι εννοούμε; Απλά μην δίνεις σημασία σε ό,τι λέει, παίξ’ το λίγο αδιάφορη και γενικά αγνόησέ τον. Θα αρχίσει αμέσως να αναρωτιέται τι τρέχει.

Μην τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο

Ναι το ξέρουμε πως θες να ακούς τη φωνή του κάθε 30 δευτερόλεπτα αλλά προσπάθησε να «καταπιεστείς» λίγο για να τον κάνεις να παίξει και πάλι τον ρόλο του διεκδικητή που (ίσως) έχει ξεχάσει.

Μήπως να σταματήσεις να του λες ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Λίγο μυστήριο στις σχέσεις πάντα κάνει καλό! Για ποιο λόγο, για παράδειγμα, να του πεις με κάθε λεπτομέρεια τι συζητούσατε με τη μητέρα σου στο τηλέφωνο ή τι έφαγες το μεσημέρι στη δουλειά ή τι ψώνισες στα μαγαζιά που πήγες. Απλά φόρα το καινούριο σου συνολάκι την επόμενη φορά που θα βγείτε και άσε αυτόν να το καταλάβει.

Σταμάτα να είσαι ΤΟΟΟΟΣΟ ρομαντική

Ναι είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, τα λουλούδια, οι πεταλούδες και τα ροζ συννεφάκια αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι εντελώς…αντιερωτικά. Σταμάτα να του λες κάθε μια ώρα «Σε αγαπώ» και προσπάθησε που και που να είσαι λίγο πιο αντιρομαντική στη σχέση σας.

Κάν’ τον (λιγάκι) να ζηλέψει

Last but not least, η ζήλια στα φυσιολογικά της επίπεδα μπορεί πάντα να κάνει θαύματα. Μπορείς να αναφέρεις στον σύντροφό σου ένα αθώο κολακευτικό σχόλιο που δέχτηκες από κάποιον, αλλά μέχρι εκεί, μην το παρατραβήξεις. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει ότι δεν περνάς απαρατήρητη, ότι είσαι ποθητή, ενώ ο ίδιος είναι πολύ τυχερός που σε έχει. Αν πάλι τον προκαλέσεις αρκετά, τότε ίσως έχουμε σκηνικά και σίγουρα δεν είναι αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ λογικό με τη συμπεριφορά σου πολλές φορές να δίνεις την εντύπωση στον σύντροφο σου ότι είσαι δεδομένη γι’ αυτόν, γιατί κάνεις αυτό που νιώθεις χωρίς να σκέφτεσαι αυτή την πιθανότητα. Μια ανατροπή όμως, είναι απαραίτητη και για να αναθερμανθεί η σχέση σας, αλλά και για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου αν ξέρεις ότι σε θέλει ακόμα σαν τρελός!Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΩΝ: Δες πως να τις αντιμετωπίσεις

Τα είδη των πεθερών ή πολύ απλά βαράτε βιολιτζίδες. Θέμα καυτό και τσουρουφλιστό. Γιατί έχουν καεί γούνες νυφών ανά τον

Μόλις γνωριστήκατε – “Διάβασε” τις κινήσεις του και δες..τι θέλει απο σένα!

Η γλώσσα του σώματος μερικές φορές λέει τα πιο πολλά  60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Tα πιο δημοφιλή φετίχ στο σεξ!

Τα φετίχ είναι περισσότερο συνηθισμένα και κοινά από όσο πιστεύουμε και μπορούν να διεγείρουν τη φαντασία μας και να μας

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial