Τι πρέπει να κάνεις μετά από κάθε σεξουαλική επαφή!

Τι πρέπει να κάνεις μετά από κάθε σεξουαλική επαφή!

Εκτός από το να κάνεις σεξ, που είμαστε σίγουροι ότι κάνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα αν όχι σε καθημερινή βάση, θα πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις μετά το σεξ!

Η υγιής σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί μια απολαυστική και εκτονωτική δραστηριότητα και χαλαρώνει άνδρες και γυναίκες.

Εκτός αυτού, αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι η ικανοποιητική ερωτική ζωή έχει και άλλα οφέλη για την υγεία μας!

Πολύ σημαντικοί σε αυτό είναι και οι κανόνες υγιεινής ώστε να μην γίνει μια δυσάρεστη ανάμνηση και στις δύο πλευρές. Δείτε παρακάτω τρεις συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής και καλές συνήθειες που δεν θα αφήσουν εύκολα τα μικρόβια να κάνουν την εμφάνισή τους στην ευαίσθητη περιοχή.

1. Πιείτε αρκετό νερό

Όπως ακριβώς μετά την άσκηση πρέπει να ενυδατώνουμε τον οργανισμό με νερό, έτσι και μετά το σεξ πρέπει να καταναλώνουμε μια «γενναία» ποσότητά του. Μην παραλείψετε να πιείτε τουλάχιστον δύο ποτήρια νερό μετά την πράξη.

2. Καλό πλύσιμο των χεριών με νερό και σαπούνι

Τα βακτήρια που μπορεί εμφανιστούν μετά την σεξουαλική πράξη στα δάχτυλα μπορούν να προκαλέσουν λοίμωξη. Η πλύση με σαπούνι και το στέγνωμα με μια καθαρή πετσέτα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προστατευτείς.

3. Ζεστό ντους

Ένα ζεστό μπάνιο με αφρόλουτρο θα ενυδατώσει το σώμα μετά την πράξη αλλά θα προστατεύσει επίσης από κάποια λοίμωξη που μπορεί να εμφανιστεί.Σχετικά Άρθρα

Ο τρόπος που κοιμάται ένα ζευγάρι λέει πολλά για την ερωτική του ζωή!

Ο τρόπος που τα ζευγάρια κοιμούνται δείχνει πολλά για τη σχέση τους και τη σεξουαλική τους ζωή. Εσείς πως κοιμάστε;

Ποια στάση του σεξ ταιριάζει στο ζώδιο σας;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σας ταιριάζει στο κρεβάτι;

Μάθε πότε πρέπει να τον… χωρίσεις! Αυτή είναι η ηλικία που το μόριό του θα αρχίσει να… μικραίνει!

Προφανώς ο τίτλος εμπεριέχει χιούμορ και δεν κυριολεκτούμε. Ωστόσο το αγαπημένο σημείο πάνω στο σώμα του, είναι αναπόφευκτο ότι θα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial