Τι πρέπει να κάνεις μετά από κάθε σεξουαλική επαφή!

Τι πρέπει να κάνεις μετά από κάθε σεξουαλική επαφή!

Εκτός από το να κάνεις σεξ, που είμαστε σίγουροι ότι κάνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα αν όχι σε καθημερινή βάση, θα πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις μετά το σεξ!

Η υγιής σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί μια απολαυστική και εκτονωτική δραστηριότητα και χαλαρώνει άνδρες και γυναίκες.

Εκτός αυτού, αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι η ικανοποιητική ερωτική ζωή έχει και άλλα οφέλη για την υγεία μας!

Πολύ σημαντικοί σε αυτό είναι και οι κανόνες υγιεινής ώστε να μην γίνει μια δυσάρεστη ανάμνηση και στις δύο πλευρές. Δείτε παρακάτω τρεις συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής και καλές συνήθειες που δεν θα αφήσουν εύκολα τα μικρόβια να κάνουν την εμφάνισή τους στην ευαίσθητη περιοχή.

1. Πιείτε αρκετό νερό

Όπως ακριβώς μετά την άσκηση πρέπει να ενυδατώνουμε τον οργανισμό με νερό, έτσι και μετά το σεξ πρέπει να καταναλώνουμε μια «γενναία» ποσότητά του. Μην παραλείψετε να πιείτε τουλάχιστον δύο ποτήρια νερό μετά την πράξη.

2. Καλό πλύσιμο των χεριών με νερό και σαπούνι

Τα βακτήρια που μπορεί εμφανιστούν μετά την σεξουαλική πράξη στα δάχτυλα μπορούν να προκαλέσουν λοίμωξη. Η πλύση με σαπούνι και το στέγνωμα με μια καθαρή πετσέτα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προστατευτείς.

3. Ζεστό ντους

Ένα ζεστό μπάνιο με αφρόλουτρο θα ενυδατώσει το σώμα μετά την πράξη αλλά θα προστατεύσει επίσης από κάποια λοίμωξη που μπορεί να εμφανιστεί.Σχετικά Άρθρα

ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗ ΒΕΡΑ: «Έχω πάθει σοκ! Ο άντρας μου και η γυναίκα του συντρόφου μου είναι…»

Με λένε Λίλη και είμαι 45 ετών. Σου γράφω γιατί βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Είμαι δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο στη

«Κυνηγάω τους άντρες και αυτοί με «φτύνουν»! «

«Με λένε Έφη και μένω στο Καματερό. Είμαι στα 38 έχω και έχω ένα  γιο 5 χρόνων. Είμαι χωρισμένη εδώ

Αυτό το μαγικό ρόφημα που έπιναν οι Αρχαίοι αυξάνει την σεξουαλική σας διάθεση!

Έχετε χαμηλή ερωτική επιθυμία; Δεν έχετε πολλές αντοχές στο σεξ; Φτιάξτε το παρακάτω ρόφημα που έπιναν και οι Αρχαίοι και

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial