Tι σας περιμένει το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου ανάλογα με το ζώδιο σας;

Tι σας περιμένει το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου ανάλογα με το ζώδιο σας;

Μείνε συντονισμένος με τη φωνή που σε συνδέει με την ανώτερη πλευρά της ύπαρξής σου, με τον εσωτερικό σου οδηγό!

Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, επηρεάζοντας όλο το τριήμερο που θα διανύσουμε, και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για πνευματικότητα, για εσωτερική αναζήτηση και για διαλογισμό! Είναι η στιγμή που οφείλεις να στραφείς μέσα σου, να έρθεις σε επαφή με την αλήθεια σου και να ανοίξεις το δρόμο στην επιθυμία και στο όνειρό σου… Να προσκαλέσεις την θετική ενέργεια και να πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς!

Αν δεν ακολουθήσεις αυτή την οδό της πνευματικότητας, αναφέρει το myastro.gr μπορεί να δημιουργήσεις καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν κι ενδεχομένως να σε στρέψουν και σε διαδρομές, μέσα από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς ούτε τον εαυτό σου, αλλά ούτε και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται τις ημέρες αυτές! Υπάρχει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση στην ατμόσφαιρα, που σε κάνει πιο ευαίσθητο, πιο ευσυγκίνητο, αλλά και πιο ευάλωτο!

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στα πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη και λιγότερο στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα συχνά να νιώθεις εξαντλημένος, χωρίς τη ζωτική ενέργεια που σε τροφοδοτεί! Βεβαίως, η προσφορά, η αγάπη, η συμπόνια, η φροντίδα, από τη μια μεριά σου κάνει καλό, από την άλλη όμως είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα όριά σου και να τα ξεπεράσεις, κάνοντας πράγματα συχνά σε βάρος του εαυτού σου! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα μέτρο τις ημέρες αυτές, σχετικά με το πού πρέπει να φτάσεις, τι μπορείς να δώσεις ή απλά τι αντέχεις!

Η επιθυμία σου και το συναίσθημά σου, είναι πολύ πιθανό να σε στρέψουν σε δρόμους που νιώθεις ότι σου δίνουν τη δυνατότητα μιας φυγής από οτιδήποτε σε πιέζει! Όμως, οι δρόμοι αυτοί όχι μόνο δεν θα σε διευκολύνουν, αλλά μπορεί να σε οδηγήσουν και σε λάθος κινήσεις ή επιλογές! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κρατήσεις αποστάσεις απ’ οτιδήποτε δεν γνωρίζεις ή από οποιονδήποτε δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Συχνά οι όψεις Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορεί να λειτουργήσουν σαν παγίδες, που προκαλούν απώλειες, τόσο συναισθηματικές όσο και υλικές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα
Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μπορεί το συναίσθημά σας να σας οδηγεί σε πρόσωπα ή καταστάσεις που νιώθετε πως έχετε ανάγκη, όμως κρατήστε ένα μέτρο για να διατηρήσετε και την ψυχική σας ισορροπία. Σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα μπορεί να δείχνουν ιδιαίτερα ελκυστικά, όμως παρακάτω μπορεί να ανακαλύψετε πως οι εξελίξεις όχι μόνο δεν ήταν αυτές που περιμένατε, αλλά σας δημιουργούν και το συναίσθημα της απογοήτευσης.

Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, του πρώτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, προσέξτε πολύ την επικοινωνία σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, προσέξτε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, αλλά και τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε! Να θυμάστε πως μπορεί να υπάρξουν και απώλειες!

Διαβάστε επίσης: Δεν πάει στα βουνά η τρέλα…Μητέρα έβαλε μέικ απ και περούκες στον 7 μηνών γιο της



Σχετικά Άρθρα

Ζώδια για Δευτέρα 28 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά: Πως ξεκινά η εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ Η μέρα θα αποδειχθεί αρκετά πολύπλοκη και ανατρεπτική. Με πολλά θέματα σε εκκρεμότητα αρχίζει ένα μποτιλιάρισμα στις σκέψεις σας.

Πως θα είναι το Σαββατοκύριακο για τα ζώδια; Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι’ αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial