Τι σε περιμένει το τριήμερο 5 έως 7 Φεβρουαρίου;

Τι σε περιμένει το τριήμερο 5 έως 7 Φεβρουαρίου;

Οι προβλέψεις για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ανάλογα με το ζώδιο σου

Το τριήμερο αυτό όμως, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, των σχέσεων και του έρωτα, που συναντά σε δύσκολες όψεις τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δημιουργώντας συναισθηματικές θύελλες και… όχι μόνο, αφού και οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, συχνά με απρόβλεπτο τρόπο, προκαλώντας μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου.

Κυρίως όμως οι εξελίξεις αφορούν την ερωτική σου ζωή, που κινείται σε ένα κλίμα εκρηκτικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Άρη κάνει την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα εύφλεκτη! Το συναίσθημα ενεργοποιείται και σε πολλές περιπτώσεις… ξεχειλίζει, μέσα από επιθυμίες ή προσδοκίες, που ενδεχομένως δεν υλοποιούνται όπως θα θέλαμε, γεγονός που πυροδοτεί περισσότερο τις αντιδράσεις! Οι σχέσεις που ξεκινούν κάτω από τις όψεις αυτές έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα, μοναδικά συναισθήματα και ένα… μοιραίο χρώμα, που μένει ανεξίτηλο στις καρδιές!

Ευτυχώς, την Κυριακή έχουμε και το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης. Η ανάγκη μας για συνύπαρξη και για αρμονία, μας οδηγεί στο να ανοιχτούμε περισσότερο, να εκφραστούμε και να αναζητήσουμε τον έρωτα, αυτόν που μας εξυψώνει!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο αυτό, έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή! Ιδιαίτερη προσοχή στην έκφραση των συναισθημάτων σας προς το σύντροφό σας, καθώς μπορεί να βγουν παράπονα ή προσδοκίες, που θα πάρουν άλλη τροπή από αυτήν που περιμένατε! Οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σας, είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

ΥΓ. Είναι πολύ σημαντικές οι εξελίξεις του τριήμερου αυτού, γιατί ακολουθούν και τον κύκλο της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα και ομολογουμένως έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα!

Πηγή: myastro.grΣχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτές είναι οι προβλέψεις για τα ζώδια το πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο του χρόνου. Διαβάστε αναλυτικά. 60 SHARES Share on Facebook

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ΣΟΥΚΟΥ. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial