Τηλεοπτική βόμβα: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί στον ΑΝΤ1 (video)

Τηλεοπτική βόμβα: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί στον ΑΝΤ1 (video)

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και δη στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά είναι η τηλεοπτική είδηση της χρονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα έχουν «διευρυμένη συνεργασία».

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει “καλημέρα” μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο “Πρωινό”. Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

H Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα, στην εκπομπή της Τρίτης.

«Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν»;Σχετικά Άρθρα

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ «ΑΝΑΨΕ» ΦΩΤΙΕΣ: «Μπήκε, βγήκε τρέσα δεν έπεσε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Γράμμα για σένα: Αλλάζει ώρα και μέρα η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Σε νέα ημέρα και ώρα θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής το «Γράμμα για σένα» της Βίκυς Χατζηβασιλείου μέσα

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR: Η μεταμόρφωση του Όθωνα Μεταξά που του χάρισε τη νίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Όθωνας Μεταξάς εμφανίστηκε ως Paul Anka και τραγούδησε το «You are my destiny». 60 SHARES Share on Facebook Tweet

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial