ΤΗΡΕΙ ΤΟ «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ! «Κράζει» τον Πάπα για τους γκέι

ΤΗΡΕΙ ΤΟ «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ! «Κράζει» τον Πάπα για τους γκέι

Ανεπιθύμητος επειδή δεν έχει καταδικάσει τους ομοφυλόφιλους ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος για τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.
“Δεν μπορούμε να νιώσουμε περήφανοι για αυτόν” αναφέρει ο Αμβρόσιος στο νέο κείμενο “αγάπης” στο οποίο επιτίθεται στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας τον οποίο καλεί να “καταδικάσει το πάθος της ανωμάλου σαρκικής επαφής, της ομοφυλοφιλίας”…

Το κείμενο του Μητροπολίτη κλείνει με τις φράσεις:

“Λυπούμεθα πολύ, αλλά δεν μπορούμε να Σας δώσουμε την καρδιά μας!
Δεν μπορούμε να Σας δώσουμε ένα κομμάτι της καρδιάς μας, διότι είσθε Υπηρέτης της πλάνης”

Όλο το κείμενο του Αμβρόσιου:

“Ο Πάπας Ρώμης κ. Φραγκίσκος επισκέπτεται την νήσο Λέσβο. Τα πράγματα θα δείξουν πόσο χρήσιμη θα είναι η επίσκεψις αυτή. Οπωσδήποτε η επίσκεψις του Πάπα είναι μια ευκαιρία, ώστε να λάμψη το μεγαλείο Του, το κοσμικό μεγαλείο Του. Διότι ο Πάπας δεν είναι μόνον θρησκευτικός Ηγέτης, δηλαδή Πατριάρχης των Ρωμαιοκαθολικών, αλλά και αρχηγός Κράτους, Αρχηγός του Κράτους του Βατικανού.

Εν τούτοις αν ατενίσουμε τον Μεγάλο Επισκέπτη μας ως θρησκευτικό Ηγέτη, δυστυχώς δεν μπορούμε να νοιώθουμε υπερήφανοι γι’ Αυτόν. Για πολλούς και σοβαρούς λόγους!
Αλλά και για ένα ακόμη πρόσθετο λόγο:

Ο Πάπας της Ρώμης δεν ευρίσκεται εις πλάνην μόνον ως προς το Δόγμα, δηλαδή την Ευαγγελική αλήθεια, αλλά και εξ απόψεως χριστιανικής Ηθικής!
Ιδού η απόδειξις:

Προ ολίγων μόλις ημερών, εξέδωσε ΜΗΝΥΜΑ υπέρ των ομοφυλοφίλων. «Ιστορική στροφή έκανε χθες ο Πάπας Φραγκίσκος, ανοίγοντας και επισήμως τις πόρτες της Εκκλησίας στους ομοφυλοφίλους. Κάλεσε την Καθολική Εκκλησία να γίνει πιο ανεκτική στην πράξη, χωρίς να αλλάξει κάποιο από τα επίσημα δόγματα. Ο Πάπας προέτρεψε τους ιερείς σε όλο τον κόσμο να αποδέχονται τους ομοφυλοφίλους, τους διαζευγμένους πιστούς και όσους ζουν σε «παράτυπες» καταστάσεις» (βλ. ΕΣΤΙΑ, 9.04.2016).

Ωραία, κατ’ αρχήν είναι τα λόγια αυτά και αποδεκτά από κάθε σωστό χριστιανό! Υπάρχει όμως ένα κενό, ένα μεγάλο κενό! Ώφειλε ο Πάπας πρώτα να καταδικάσει το πάθος της ανωμάλου σαρκικής επαφής, της ομοφυλοφιλίας, και έπειτα να συστήσει την συμπάθεια προς τους κυριευμένους από το πάθος αυτό!
Και τούτο, διότι η Εκκλησία καταδικάζει την αμαρτία, δέχεται όμως τον αμαρτωλόν, όταν αυτός προσέρχεται εν μετανοίᾳ στους κόλπους Της και ζητεί το έλεος του Θεού.

Υπερασπιστή μας επικαλούμεθα τον Άγιον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, ο οποίος κάποτε είπε τα λόγια ταύτα: «… Οὐ τόν ἄνθρωπον ἀποστρέφομαι, ἀλλά τήν πλάνην μισῶ καί ἐπισπάσασθαι ν’ ἀποσπάσω τόν ἄνθρωπον (ἀπ’ αὐτήν) βούλομαι».

Αγιώτατε Πάπα Ρώμης κ. Φραγκίσκο,
Λυπούμεθα πολύ, αλλά δεν μπορούμε να Σας δώσουμε την καρδιά μας!
Δεν μπορούμε να Σας δώσουμε ένα κομμάτι της καρδιάς μας, διότι είσθε Υπηρέτης της πλάνης!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ”


Tags Άρθρου:
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Παναγία των Παρισίων: Τεράστια η καταστροφή που υπέστη! (photos+video)

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας όλος ο ξύλινος σκελετός της Παναγίας των Παρισίων που χρονολογείται από το 19ο

Είδηση – σοκ! Η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision πήγε … σε ναζιστικό φεστιβάλ! (photos)

Κι όμως η νικήτρια της Eurovision Τζαμάλα συμμετείχε σε φεστιβάλ νεοναζί στην πατρίδα της. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Η “στέψη” της Μέι από την Ελισάβετ! Η νέα πρωθυπουργός πάτησε πόδι στη Ντάουνινγκ Στριτ (ΦΩΤΟ)

Ορίστηκε πρωθυπουργός της Βρετανίας πριν από λίγο η Τερέζα Μέι. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial