Τίτλοι τέλους για George Clooney και Amal Alamuddin;

Τίτλοι τέλους για George Clooney και Amal Alamuddin;

Μια δήλωση που έκανε πρόσφατα ο George Clooney ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες περί κρίσης στον γάμο του με τη σύζυγό του, Amal Alamuddin. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε πώς έχει να δει τα δίδυμα παιδιά του 200 ημέρες και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δεν ακούστηκε πολύ φυσιολογικό.

«Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;» αναρωτιούνται τα media και πιστεύουν πώς το ζευγάρι ίσως βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και να δυσκολεύονται να βρουν κοινή πλεύση. Όσο για τα δίδυμα, αυτά είναι με την μητέρα τους μέχρι οι δυο τους να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί ή όχι.

Και στο παρελθόν υπήρξαν έντονες φήμες χωρισμού, αλλά αυτή τη φορά ο γοητευτικός ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για κάτι τόσο προσωπικό, ενδεχομένως για να προετοιμάσει τα media με μια αρνητική εξέλιξη του γάμου του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι.Σχετικά Άρθρα

Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Πέρασα 4 εμφράγματα, 1 ανακοπή και έπεσα σε κώμα για 40 μέρες»! (video)

Συγκλονίζει η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα ηθοποιού: «Πέρασα 4 εμφράγματα, 1 ανακοπή και έπεσα σε κώμα για 40 μέρες» Ο λόγος

ΔΙΑΖΥΓΙΟ “ΒΟΜΒΑ”! Tίτλοι τέλους στον γάμο των Beckham μετά από 17 χρόνια!

Έχουν αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια και μετρούν ήδη 17 χρόνια μαζί.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial